Miss spring-a-lot

10:38 27 Jun 2016

160627 160627_2 160627_3

Ja hörrni om ni undrar hur det går med träningen??? SO min Adidas Runners-grupp träffas ju en gång i veckan men jag kan liksom aldrig vara med pga hinner inte från jobbet. Och min bootcamp som jag kört nu i en månad var basically en flopp av helt mitt eget fel också, blev för många jobbresor och sjukdom för att jag skulle kunna få ut maximalt av den. Var sjuk tre av fyra veckor och så två resor på det gjorde att jag missade alldeles för många pass för vad jag hade hoppats på!!

Ikväll begav jag och min bestie oss ut runt hela jävla söder dock. Blev en rätt go PW om en säger så. Passade dessutom på att hoppa in i ett sånt där utegym på vägen!!!! Det var soo inte min grej MEN jag fick en tuff bild på köpet, so that’s summin at least. Men det var fantastiskt väder, fantastiskt sällskap och fantastiskt att få röra på sig lite nu när jag är på bättringsvägen! mvh roséglaset halvfullt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG