Sunny side up

10:36 2 Jun 2016

IMG_2209 IMG_2210 IMG_2211 IMG_2212 IMG_2213

Ikväll hade jag fått bjuda in lite folk jag älskar till Triwas butik för att prova ut lite solglasögon från deras grymma kollektion! Och när ya gurl gör något kan du bet your bottom dollar att det bjuds på PIZZA också så klart.

Så jävla mysigt att få tillbringa kvällen med 100% folk man älskar och vi alla hjälptes åt vilken modell man var snyggast i!! För vissa var det självklart, andra klurade betydligt längre. Jag kunde seriöst inte hålla mig, jag körde på ett TILL par Ingrid – denna gång i helsvart! Den är så klassisk och skön, jag kunde inte hjälpa det.

Hade på mig min nya favoritklänning från H&M! Denna multifärgade verkar inte finnas online, hittade bara den i butik men älskar den så mycket att jag funderar på att slå till på en svart också!? Lite min taktik, införskaffa flera varianter av samma piece som jag redan älskar heheheheh *lat men effektiv*

En kommentar | “Sunny side up”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jeanette skriver:

    Pizza OCh solglasögon, mycket bra kombo :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg