ANTI World Tour – Stockholm!

7:40 5 Jul 2016

160704_7
160704_5
160704_2 160704_3 160704_4 160704_6 160704_8 160704

Igår kom <3 hon <3! Min soulmate at a distance (tyvärr) Robyn Rihanna Fenty uppträdde igår på Tele2 Arena och jag var på plats med min bestie IRL så klart. Detta var min tredje gång att se henne i konsert och jag måste säga att hon blir bara bättre och bättre varje gång!! Så pass stor mognad som artist, rösten har utvecklats otroligt men samma fantastiska personlighet och utstrålning som alltid. Det finns INGEN som hon???? Inte ens i närheten. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna att leva under samma livstid som henne, men här är jag!!!!!

Vi hade t o m haffat golden circle-biljetter tack vare någon divine intervention i biljettkön, och så nära har jag aldrig varit henne. Luften var elektrisk och stämningen helt otrolig. Jag värderar ofta artister rätt hårt efter deras fans och the Navy är fan världens finaste. 35 000 extreeeeeeeemt snygga, coola och supermjuka tjejer (och en del killar ofc) på plats och trots att vi stod på tredje rad var obehagkänslan helt obefintlig (och med det syftar jag inte på den typ av övergrepp som belysts den senaste tiden, utan öht jobbig trängsel, armbågar, jobbiga människor i publiken som man är van vid som konsertbesökare – även om det andra så klart ska tas i beaktning). Alla var helt underbara och ville bara vara där for a good time med sina girls, precis som vi!

Hon spelade allt jag hade förväntat mig och ville höra och hon gjorde det med bravur. Även om jag alltid saknar ”Te amo”, min all time fave, men den har jag redan gett upp på för känns som att hon aldrig kommer köra den live….. Det blir alltid extra känsligt för mig när hon kör sina låtar hon gjort ihop med min favorit The-Dream, där Umbrella är deras mest kända låt ihop. Då går jag alltid in i trans och hela mitt hjärta fylls så av tacksamhet över hur OTROLIGA mina favoritartister är och vad de kan åstadkomma ihop och att jag är här för att få ta del av allt! Hon avslutade med min favorit från ANTI, som jag abso tycker kvallar som en av hennes bästa nånsin, ”Kiss it better”, och då grät jag rätt ut (heheh var inte enda gången det hände under konserten men ändå). Låten har nog en helt annan innebörd för mig än för de flesta eller vad den ens ska handla om, men det är ju det som är det fina med musik att man får lägga in sin egen tolkning i allt och skapa sina egna bilder. Och just den låten ligger mig så varmt om hjärtat och really hits close to home i alla fall, så det var fint.

Tack Rihanna för att du finns och förgyller mitt liv!

En kommentar | “ANTI World Tour – Stockholm!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. This was my third time when I saw her at a concert, and I must say that she is getting better and better.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp