Norr till söder

10:30 10 Jul 2016

160710 160710_2

Tillbaka från norrland –> timmar ifrån Italien!!!

Vi har torp utanför Burträsk i vackra Västerbotten så där har vi gonat oss nu torsdag – söndag, på vägen hem idag stannade vi förbi andra halvan av min familj i Härnösand och käkade lite också! Jag ”är” ju från Örebro men jag har norrländskt blod i mina ådror ska ni veta (kollar om GoT och plötsligt inne blodsband nu?? eew neeej). Farmor packade med mig och Kalle ett inte lite kingligt överlevnadskit med matlådor (ur bild!!), bröd, svamp, mazarinkakor, lingonsylt……………… Ja hon tar hand om oss väl min kära farmor <3

Sen var det bara att slänga in allt i lägenheten när vi kom fram till Stockholm sent i em, packa om direkt och just nu sitter jag och låter tånaglarna torka i en orangeröd nyans framför matchen! Inatt går nämligen planet ner till södra Italien där vi ska gona oss ännu lite längre, till tisdag mer bestämt. Snabba ryck men vi lever ju inte för evigt heller?? Dagen efter jag kommer hem från Italien drar jag nämligen till Spanien också hahahahhahah yes hörrni jag tänkte maxa shajten ur denna semester.

En kommentar | “Norr till söder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. I need to know more about the things like that. Come in here to read more.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp