Run back

7:39 9 Aug 2016

_OON1561 _OON2213 _OON1781 _OON2190

KOLLA VILKA GRYMMA!!

Förra veckan var det dags för första träffen för Adidas Runners efter semestern. Och NEJ om ni kan gissa så har jag inte direkt prioriterat löpträning under min ledighet – om inte löpande till en bardisk räknas?? Hiiyooooooo. (Det gör det inte).

Nej men vi slog istället till på backintervaller!! Direkt ba!! Absolut!! Dog basically (se sista bilden???) MEN hur stolt är man inte när man inte bara klarar det utan springer snabbare och längre för varje intervall som gick!? Jo tack ganska jävla.

Hihiih älskade min skylt med min motivering ”why I run” – jag har grav skämsel för min skrivstil, på riktigt brukar folk ba oj har det varit ett barn här :))) när jag skriver något för hand *why I went digital???*. Så här ansträngde jag mig mitt aaaaallra finaste, så blev texten pytteliten? Ajaaaa. Ni ser nog. Kanske. Lite. ÄH den är för mig ändå!! Att påminna mig själv varför jag springer och vad som sporrar mig. Alla har sin egen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp