Boob boosters

7:41 12 Okt 2016

161011 161011_2 161011_3

Som trogna läsare kanske minns använder jag endast bh:ar från Triumph! Inte för att en direkt kan välja och vraka som framtung? Men jag har ändå testat runt som fan och jag tycker Triumph är överlägset bäst. De har alla olika modeller, push-up, balconette, u name it, ända upp i de riktigt stora storlekarna – något som absolut inte är självklart!! Inte direkt EN gång jag blivit shamead i underklädesbutiker när jag frågat efter push-up i min strl och fått till svar ”det behöver man ju inte med din strl”. Thnxxxx for letting me know what I want and need :))) Nä nä därför har jag alltid gått tillbaka till Triumph som sagt. De har grovt bra koll, har alla modeller i alla storlekar, är i king kvalitet, rimliga priser osv osv osv. Jag älskar det!

Var där härommöra och provade ut lite nytt och fick med mig ett par hem! Provade även sport-bhar som de börjat med. Av alla jag testat i livet hittills har endast en från Shock Absorber funkat, men hittade faktiskt en därifrån som jag också tror starkt på. Kommer bli ett återbesök för att köpa med den! Men just nu blev det en push-up och en balconette som jag föll handlöst för. Har aldrig hittat en balcis jag kunnat ha!!! Alltid velat ha en och denna satt som ett andra skin (eew förlåt det låter ju asäckligt men ni fattar).

Detta känns som lille julafton för en bh-utsvulten!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG