Cashmere Stories

7:40 25 Okt 2016

img_6620 img_6621

Ett redigt gott tips till er! & Other Stories har faktiskt riktigt nice och rimligt prissatta kashmirprodukter inne! Som ni vet så ääälskar jag kashmir. Tyvärr är det inget man har råd att storshoppa direkt hehheh så det får bli lite i taget. Denna sweatermodell är helt perfekt, men vill verkligen satsa på en polomodell också! Evelina har polon och den var så satans snygg att jag tänker kopiera henne rakt av SÅ ÄR DET BARA.

Ett annat bra tips är att & Other Stories öppnar butik i Malmö på torsdag! Så att alla down south äntligen kan handla i butik YAY! Inte för att jag har något emot att handla online, nästan tvärtom ibland tbh? Handlar mer och mer sällan away from keyboard faktiskt. Men ibland är det väldigt skönt att klämma och känna! Allra bäst är ju att kunna välja hur du vill göra ofc, sånt man är bortskämd med här i Stockholm där så mycket finns.

Och NEJ jag tänkte absolut inte ta av mig ful-lurarna, ens för en bild till er, för jag lyssnade på min favoritlåt! Ni vet en sån som inte under några omständigheter går att stänga av förrän den är slut för det är helt enkelt för bra. Självklart är låten i fråga Rolex av The-Dream och sekunderna jag inte fotade skreksjöng jag givetvis med i Cashas vers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg