Hit och stick!

7:33 18 Okt 2016

161017 161017_2

EN av få saker som är göttigt med att det är lite kallare är att kunna använda stickade kläder igen! Jag älskar me some stickade klänningar framförallt, som denna från Gina Tricot från förra året. Lite, lite glittertråd i stickningen och VIPS så har du dig en pretty darn festlig outfit.

Okej dessa kanske inte är de mest vardagsanpassade stickade plaggen men oh so fina. Nej mest av allt behöver jag nya stickade vanliga jävla tröjor. Som varje år??? Tror allvarligt talat att det existerar ett svart hål i min garderob där stickade tröjor och typ strumpor försvinner. Något annat sugs icke in!!

Så jakten på årets skörd är fan lite overdue och börjar nu strax. Fler och fler kedjor får in bra kashmir- och ullplagg nu och det är kul att det inte är så svårt att få tag på längre! För ska det vara stickat ska det ändå vara rejält varmt och i god kvalitutty tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG