My love, Dyson

10:49 10 Okt 2016

161009 161009_2

Jag trodde aldrig jag skulle skriva ett sånt här inlägg MEN i’m in luv with a hårfön?? Jag har testat Dysons Supersonic som är like the Whitney Houston of hårfönar, dvs kingen. Obs att detta inte är ett sponsrat inlägg och jag måste ändå klargöra det för här kommer allt direkt från hjärtat men jag är så hella såld på denna så det lär låta sjukt.

Men okej

  1. Den är SÅ liten och behändig typ sinnessjukt liten för alla oss som dånkat och donat med helt vanliga hårfönar. Känns nästan som en skämtpryl, som ett sånt där kök för barn. Men det är det ICKE.
  2. Den är helt seriöst JÄTTETYST. Låter max som en micro eller så?? Typ ett lite brusande ljud men du kan abso prata över ljudet utan problem. Och det finns inte ens nånstans för håret att sugas in i ”baken” och fastna?? What is this witchcraft!!!
  3. Den är meeeeeegaeffektiv!!! Jag handdukstorkar håret, har i lite skyddande produkter, borstar och sen blåser på. Och det tar på riktigt en minut för hela botten att torka, lägg på några minuter till om jag blåser ut längderna med borste. Jag vet inte HUR den lyckas torka håret så snabbt pga är ej Vetenskapsperson, även fast jag vet att jag 100% verkar så right. Allt jag vet är att den helt enkelt gör det.
  4. Fönen i sig blir liksom inte varm??? Återigen – not a scientist – så fråga mig inte varför men det är väl nåt trixydoo som sker där inuti. Rätt praktiskt för en annan som alltid behöver låta sin vanliga gamla hårfön ligga kvar och svalna på golvet i minst 2h efter användning!! Är visserligen en extremt räkig person så chansar aldrig på nåt, 2h är säkert i överkant, men ni fattar.
  5. Alla munstycken och add-ons för fönen fästs med MAGNET och bara det är en såå lyxig känsla. Inget måste men en bonus absolut. Precis som locken på Marc Jacobs läppstift! Once u go there it’s like nä tack, it put a ring on me så nu är jag den trogen.
  6. Har fått lära mig att en alltid ska föna KALLT efter att en fönat varmt över blött hår (för att kanske ”stänga hårstråna”???? nää ser ni nu chansar jag bara *överpepp på vetenskap*). Men okej NÅT gör det och Dyson Supersonic har liksom en snabbknapp för att direkt gå över till kalluft, en behöver inte blippa fram och tillbaka.

Och I gotta say, sen jag testat denna ett tag samt avslutat min fön med kalluft så upplever jag skillnad på mitt hår?! Har t o m fått komplimanger och frågan om jag gjort nåt nytt!! Något som literally aldrig händer mig som haft samma frisyr genom hela livet – förutom under de få veckor jag varit rosa, aprikos eller lila i håret. Då noterar folk JA. Jag upplever främst skillnad på spänstigheten, styrkan och volymen i håret. Rätt goa grejer om ni frågar mig!!

Ughh älskar den här prylmojängen så sjukt mycket nu. Hatar att göra mig själv beroende av grejer men nu sitter vi här! Värre kan en ha det, jag vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp