Mys á la pys

8:17 16 Okt 2016

161016_2161016_4 161016
161016_3

Nu bryter jag radiotystnaden!!! Ledsen för det, men jag tog en god ledighet och drog hem till Örebro för lite kvalletid med Stina som nu funnits i sju hela ascoola månader! Här kommer lite snapshots med highlights från mina chilldagar:

  1. Intog en kinglig fika på Enskede Bageri och jag vägrar skämmas för min barnsmak vad gäller tex Smakis. Alla tycker jag är ett sånt barn för alltid när vi äter ute beställer jag 9 av 10 gånger läsk istället för vin, eller är det fest på riktigt beställer jag givetvis både och. Men jag älskar saft och läsk!!! Eller det mesta som går att dricka really.
  2. <3 Stina <3 Spralligaste, gladaste, coolaste, SÖTASTE lilla skruttan jag nånsin mött!
  3. Återvände till Stockholm och plockade upp söndagens DN där MIN BÄSTIS gjort söndagsintervjun och är på omslaget! Jag är såååååå stolt att jag måste torka småtårar genom hela texten. Läs HÄR och bask in my bestie’s genius <3
  4. Idag har vi varit på promenad i princip hela dagen och är helt sluuuuut nu. Prommade runt bland annat Skogskyrkogården som jag aldrig besökt det men JÄVLAR I MIN LILLA?? Hade ingen aning om hur vackert det är där ute. Hade även på mig en rakt av vinter-outfit :) :(
    jeans – Cheap Monday, skor – Adidas Boost, gammal skidjacka – Stella  McCartney for Adidas, mössa – Weekday

Men nu är man bra trött hörrni. Lagar gratäng och sträckkollar Downton Abbey precis som sig bör en perfekt söndagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG