Never sleepless in Stockholm

7:06 30 Okt 2016

161030

Jaha här har det varit tyst! Men vet ni vad. Jag har varit så trött, så trött den här helgen. Så fort jag jobbade färdigt i fredags slocknade jag i flera timmar och vaknade upp under kvällen och kunde ändå gå och lägga mig och sova 10 timmar till.

Igår var jag på 40-årsfest så det orkade jag ändå med!! Det var meeeeegakul. Dock är ovan enda bilden jag tog och tagit på typ en hel vecka???? Så unbloggylike av mig, men det visar nog bara på hur trött och barely getting by jag varit. Efter typ örti år av detta borde jag veta bättre än att inte fota loss!! Men ovan var i alla fall när vi lekte Coyote Ugly i baren igår under festen. Man måste passa på att leva ut barndomsdrömmar när man kan rite!!!

Och ja ni förstår ju att jag sovit bort hela den här dagen också. Riktigt actionspäckad tillvaro detta?! Och under hela nästa vecka kommer jag att vara bortrest på jobb sååå vi får se hur mycket intressant jag kommer kunna fota och höra av mig då heller :// Håll tummarna att lite tid finns över för oss hjärtys <3

Men förutom festen igår så var det mest fartfyllda som hände att vår DISKMASKIN GICK FKN SÖNDER. Utan diskmaskin = no me. Tror ingen kan förståååå hur mycket jag hatar att diska, jag gör literally VAD SOM HELST utom det. Så jag sprang typ upp på stan och slängde sedlar på första bästa som kunde komma och installera en ny. Och ändå tur i otur då att jag är bortrest hela veckan hahahahhahaha då får Kalle diska upp själv!!

Nä hörrni nästa vecka måste leverera mer än den hära. Även om jag är och far! PUSS O KRAM på er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg