Safety first som ni vet!

8:35 6 Okt 2016

img_3564 img_6283 img_6284

Blev bjuden på en förhandsvisning av filmen Snowden om – that’s right – Edward Snowden! Ska jag vara helt ärligt måste jag erkänna att jag har haft sjukt dålig koll på honom och hela hans historia?? Så filmen var verkligen en extreeeem ögonöppnare för mig, dels om just honom men också om övervakning på nätet generellt.

Handen på hjärtat är just säkerhet på nätet något jag ALDRIG tänkt på och varit fruktansvärt slarvig med. Är fan helt otroligt att mitt konto inte blivit phished eller att jag inte rent av fått identiteten kapad än?? Jag är UPPRIKTIGT förvånad över detta så slarvig som jag är. Därför kändes det extra kul att få samarbeta med F-Secure när jag läste på om deras produkt och bli peppad på mitt nya, ansvarstagande liv på nätet!

Jag har fått möjlighet att erbjuda er en helt gratis testperiod av deras nya paket Total Security and Privacy! Ingen bindningstid och du kan ansluta upp till tre enheter så det är verkligen en winwin!! Tjänsten krypterar all kommunikation över trådlösa nätverk, tar bort geoblocking så du kan surfa och streama sånt som vanligtvis inte funkar i Sverige (!!!), blockar skadliga siter, etc etc. Bra grejer med andra ord!!

Klicka här för att testa din gratis testperiod!

I samarbete med F-Secure

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg