Brush it real good

10:50 28 Nov 2016

img_7427 img_7428 img_7429 img_7438 img_7441 img_7442 img_7447 img_7451

Förra veckan var jag på en presentation av Real Techniques nya linje borstar och tools!

Truly lil himlen på jorden för en beautyfreak som jag. Penslar och borstar hängde från taket och hela stället dryyypade av blenders och tools i olika format, rese, lyxisar u name it!!

Jag är själv relativt pensel-noob tbh. Har dålig koll och använder typ för få till för mycket olika grejer + upptäckte beautyblender först tidigare i år. Är typ mest lat *per use*?? Tänker att ÄHH såå stor skillnad kan det inte göra och de försöker bara få en att choppa mer. Tills man testar en Proper Brush och trillar rätt bak på rompen av effekt?

Jag har liksom i alla tider försökt mig på contouring med en heelt keff borste, alldeles för stor och helt fel form. Jag har alltid försökt forma den själv under applicering men ni kan ju gissa hur det gått!! Resulterat med att jag trott att contouring kanske inte är min grej pga blir alltid så ojämnt och konstigt. Och så testade jag en riktigt contour brush och alla bitar bara föll på plats!!! Hallooooj fejset!! Var har du varit hela livet!

Och vad gäller blenders kör jag på den vanliga klassiska än så länge, men här finns ju tydligen ytterligare en helt ny värld att upptäcka…………………. Ja ni förstår ju, en är aldrig fullärd in the wörld of bjooty!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG