Kicki & The Chocolate Factory

10:27 17 Nov 2016

img_7056 img_7004

Här kommer lite bilder som kanske bryter av mitt vanliga flöde. Skön………………T!!

Har varit i Finland igen på jobbresa och passade på att få en guidad tur genom Fazers chokladfabrik äntligen!!! Alltså DRÖMMEN! Efter alla avklarade möten svidade jag om och fick privat tur av fabrikschefen genom den enorma mängden götta. Det var verkligen HELT sjukt?! Jag var på riktigt tvungen att sova en stund på hotellet efteråt pga för många intryck och amaze. Tänk ett barn som går omkring i My Little Pony Land – det var jag i chokladfabriken. Hakan var _konstant_ nere i knät??? Fabrikschefen gick igenom så mycket intressant med mig, massa spännande fakta och detaljer och allt jag hade att kontra med var WOOOOW THAT IS SOOOO COOOOOOOOL. Aldrig känt mig som en större tönt men när man möter sina drömmar så kommer ju ens Sanna Jag fram :)))

Och vad bättre än att grunda inför sin födelsedag imorgon (!!!) än med en once in a lifetime chokladupplevelse. Känner att jag verkligen gjort det bästa av dessa 27 år nu! År 28, here I come <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg