Med Adidas Runners i Berlin!

7:59 6 Nov 2016

img_6781 img_6807 img_6808 img_6814 img_6816 img_6818 img_6819 img_6820

TOUCHDOWN SWEDEN!

Jag har varit på en träningsweekend med mitt bästa Adidas Runners-gäng i Berlin nämligen!! Så häftigt och coolt och bättre tjejer får man leta efter. Vi besökte den megafeta Adidas Runbase där, något jag håller alla tummar för kommer att komma till Stockholm också!!! Hell, varje stad would be lucky att ha en. Ett stort samlingsställe med träningspass (löpning och mer!), GRYM restaurang, sjukgymnastik, Adidasshop, experthjälp med skor efter springsteg etc etc. Blev sååå impad och det var ett grymt hangout. Vi körde yoga där på fredagskvällen direkt när vi landat, sen TRE (!!) olika pass under lördagen och ytterligare ett idag. HURTIGT MUCH???? Schemat var så där megapackat så jag har knappt hunnit kolla the World Wibe Web tbh, därav utebliven uppdatering.

Och så åkte jag på en rejäl förkylning redan igår men kämpade på ändå. Idag var jag tyvärr tvungen att chill the f out faktiskt så jag satt och tog en god kaffe i cafét istället och bara det var hella mys.

Nu ligger jag nerbäddad med en helt enorm hög av snorpapper bredvid mig :(( Men med en kickass träningsvärk från helgens bravados :)) När jag hämtat mig ska jag fortsätta på det inspirerande spåret vi håll i helgen. Tack Adidas Runners och Runbase för allt skoj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg