Klappat och klart!

3:53 25 Dec 2016

HO HO HOppas ni alla hade ett kingligt julfirande! Med nära och kära, själva eller på jobb kanske??

Själv hade jag det tipptopp med lilla familjen och lyfte knappt ett finger förutom när vi öppnade klappar! Här är några av mina finfina presenter jag fick i år:

img_8116

Jag har aldrig ägt ett strykjärn och folk blir jätteförvånade över detta?? Visste inte att det rådde sån strykkonsensus i Sverige jeez, men sån är jag. Skrynklig men glad! Ett strykjärn och strykbrädor tar ju så mycket plats och känns inte alls skonsamt så jag kom på att jag skulle önska mig ett ångjärn!! Känns very Project Runway lol men tänk så ZTYLISH jag kommer se ut nu.

img_8117

EHMMM att inte Harry Potter Trivial Pursuit är Årets Julklapp alla år är typ ett SKÄMT.

img_8118

Fun fact: jag bär farmors raggsockor året om, like 365 dagar om året, pga ice queen. Så här om vintern så liksom räcker inte det, utan jag måste ha dubbla strumpor under och fryser typ ändå… PERF att jag fick ett par gostofflor av farmor och farfar i år då!! <3

img_8119

Av tomten fick jag dessa megafeta örhängen från Caroline Hjerpe! Så nätta och fina <3

img_8040

Innan jag åkte hem fick jag lite klappar på posten också iiih! En liten påse från & Other Stories bland annat, TACK!!

img_8041

Och så svimmade jag rätt ut baklänges av denna påse från Exuviance!!!!! Mina största favoritprodukter från favoritmärke!!! Serum, SPF, Maskernas Mask och rengöringspadsen från himlen. TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg