Springer i ringar (!)

9:01 28 Dec 2016

img_8131

Här får ni mitt förvirrade silverhuvud när jag berättar om mitt mood. Just när jag trodde att jag inte kunde vara mer förvirrad av hela förlovningsringsjungeln……….. så blev jag det!!! Och detta EFTER att jag gjort research online prick HELA julen (även under Kalle!). OCH efter att vi varit i riktiga butiker och provat ringar också.

Prisnivåerna är så sjukt olika och det känns som alla ställen är bra på olika grejer fast jag kan inte bestämma mig vad av allt är viktigast. Ibland känns tanken bättre att kunna skräddarsy helt själv? Det kan man göra både och online och i butik. Fast gahhhh vore det inte bara enklare att köpa en färdig på något mysigt ställe med proffs som vet vad de håller på med etc etc etc.

Uuuur(d)k känner mig nästan lika lost som innan, kanske t o m mer iom att jag ändå ”vet mer” nu men ändå känns som jag vet inget alls. Ger jag mig in i nåt så gör jag det 110% och blir besatt av det tills jag bemästrat det, men här känns det som sagt nästan mer krångligt än innan! Och det går ju inte bara att *ta nåt*, ska ju fan ha på mig den här ringen för resten av livet såååaaatteeeee. Bara att kavla upp ärmarna och hoppa upp på hästjäveln igen!! mvh inte synd om mig men detta samt SKAM är det enda som upptar mitt huvud just nu, så därför får ni höra om’ett.

3 kommentarer | “Springer i ringar (!)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Annak skriver:

    Hej Kristin och grattis till förlovningen!
    Har du lust att visa bilder på hur tankarna går med ringarna? Vad du skulle vilja ha för färg på guldet, en sten, massa stenar, färgade stenar etc. Vore så kul att få ta del av. Jag är själv galet juvelintresserad ( vem är inte liksom?:))

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      TACK! Och will do, kommer i senare inlägg :D Kram!

  2. Apa skriver:

    Hej! Jag kände likadant och därför gick jag till ett proffs som hjälpte _mig_ fram för att få till det jag ville ha. Kom med tips men tog ej över. Fick mycket för pengarna också, de stora kedjorna är dyrare och tråkigare.
    Dolks guldsmed, kan rekommendera men finns säkert mååångs fler.

    Jag valde enkel förlovningsring med en sten för varje år vi varit förlovade/tillsammans och satsade på en enstensring som vigselring. Jag har båda på samma finger och vi gjorde ringarna så att de två ligger ”i fil” utan kanter liksom. Körde klassisk stil med en tvist för att trender tröttnar en på. Ibland har jag förlovningsringen på höger hand och vigselring ensam på vänster för att variera. Det går ju också att buda hem någon cool ring från Bukowskis typ och användarna stenarna att bygga runt.

    Mitt tips är att gå all in från början på sten och material, andrahandsvärdet är ganska ”lågt” på hantverket och så kör hårt från början hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp