Fyra fetaste för tillfället

7:55 26 Jan 2017

HÖY!

Mina bästa tips på saker att se och lyssna på just nu följer:

avatars-000188612170-khcg41-t500x500

Är fullkomligt nyfrälst i kingen Anna Faris podcast ”Anna Faris is unqualified”!!! Tjuter av njut rätt ut (!) till den varje avsnitt jag hört so far. Okej hittills har jag självklart plockat ut mina favoritgäster och lyssnat på avsnitten med dem (tex: alla med Aubrey Plaza, Ellen Page, Lisa Kudrow, Retta, Julia Stiles) men dessa är GULD. Plus att hon är gift med tillika kingen Chris Pratt som jag ÄLSKAR och han gästar ibland och dom har sånt jävla kul geeeee. Känner mig som en i kompisgänget och bara kluckar med hela tiden. Podden går iaf ut på att vem som helst får ringa in och får relationsråd av Anna + aktuella gästen. Och det blir som sagt extremt kul, Anna är så kvick o grov i käften, precis så jag gillar det!

other-people

Other People är en fin film på Netflix just nu! En mörk komedi verkligen?? Med min favorit sen barnsben Molly Shannon <3<3<3 Hon är ett graaavt underskattat komiskt geni och jag är rädd att världen kommer inse för sent hennes storhet. Filmen är egentligen hemsk för hon spelar en mamma som är döende i cancer och vi får följa hennes sista tid med familjen. SE för den är fin och rolig men också lite ångestingivande – precis som livet självt dvs.

01

Martha & Niki har jag redan skrivit om, så mycket älskade jag den dokumentären. Men tänkte hojta té och säga att: den vann Guldbagge för bästa dokumentär nu ju!!! OCH! Den finns just nu på SVT Play! Så nu har ni inga ursäkter, bara att klicka in och kolla. Överlag vill jag ge en shoutout till SVT Play som levererar grovt bra för tillfället med bl.a Amy, Jag är Ingrid, Skörheten och Oscarsnominerade OJ Simpson: Made in America som jag måste se också. Stolt över att betala tv-licens i tider som dessa.

1_Jenn-Whites-WBEZ-Making-Oprah-Podcast-Is-a-Must-Listen

Min bestie Perry tipsade om denna podcast som jag också föll pladask för! Making Oprah är bara några avsnitt lång, så den hör du färdigt i ett nafs. Men HUR intressant är inte fenomenet Oprah och allt kring henne? Hennes story, programmets story, höjdpunkter, lågvattenmärken, anställdas story, ALLT med henne är ju bara så fascinerande!! Programledaren Jenn White är också sjukt duktig och förlåt men jättegullig tbh, älskade när de spelar upp hennes reaktion till att hon faktiskt kommer få träffa Oprah för inspelning. Hhihi tycker verkligen ni ska lyssna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg