My love

1:20 28 Jan 2017

140307-4

Ni är så många som är nyfikna på Kalle haha!! Nu råkar det vara så att han är himla hemlig av sig och vill gärna inte synas så mycket här, något jag alltid respekterat och så klart fortsätter göra.

Men! Något ni inte visste är kanske att vi känt varandra i tio år?? Vi var vänner i fem år innan vi blev ihop. Alltid tyckt att han var en sån otroligt Bra Kille, försökte tipsa singelvänner om honom (som thank god inte var intresserade lol) och allmänt haft en gott öga till honom. Så blev vi båda singla samtidigt and the rest is herstory haha!!

Det bästa jag vet med honom är att han är den snällaste och mest omtänksamma personen jag mött. En helt och hållet genomgod person med ett hjärta av guld! Det är den finaste egenskapen en person kan ha i min åsikt och alldeles för underskattat rent generellt. Sen är han dessutom den roligaste jag vet och jag älskar också att JAG är den roligaste HAN vet?? Som den pajas jag är älskar jag när han vrålar av skratt åt när jag larvar mig. Vi har så jävla, jävla kul ihop precis hela tiden. Tror för övrigt min mardröm hade varit att vara ihop med någon jag inte har konstant askul med? Även om saker är kan vara jobbiga runtom är det fortfarande så fundamentalt viktigt att man är varandras roligaste och viktigaste personer. Eller att vara med om det klassiska scenariot: killar som väljer att bara ha kul med Grabbarna och ser sin partner som något ”annat” och inte den man har en helluva good time med. Ryser av obehag bara av tanken!!!!!

Han är såå smart, jag beundrar hans värderingar och han är den enda som kan lugna mig om jag är ledsen eller har ångest. Min klippa genom allt. Jag är tacksam varje dag över att han är min och är rent ut sagt så jävulskt peppad på att gifta mig med min bästa vän i hela världen!!

4 kommentarer | “My love”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sol skriver:

    Alltså åh vad fint att läsa!

    Måste verkligen hylla din blogg, Kristin! Jag tycker att du verkar vara så otrolig mysig, jordnära och härlig <3 En så fräsch fläkt i resten av de bloggar jag följer mer eller mindre maniskt (hehe). <3

  2. Emma skriver:

    Ni är jättefina ihop!

  3. jennifer skriver:

    Vad fint! Lol att det låter exakt som om jag skulle beskriva min kille….

  4. Cecilia skriver:

    <3 <3 <3
    Så fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg