Tips på restauranger i NYC!

8:08 16 Jan 2017

NUU tänkte jag lägga ut restaurangtips från New York! Tar med de restus vi hann med under detta besök, både frukost, lunch och middagar! Obs bara de som är värda att rekommendera så klart.

Btw så blev det typ 17 grader direkt efter att jag åkte hem?? Hur sjukt är inte det då. Från tio minus till sjutton plus. Mina kompisar som var kvar ba ”man kunde inte ens ha jacka på sig!!” jag ba perfeeeeekt bra timing jag hade då. Inte bitter :)))

IMG_8368

Rubirosa! Största och godaste pizzan jag ätit i USA utan tvekan.

IMG_8371

På Jack’s Wife Freda åt vi PANGgod frukost med pangdålig service :)

IMG_8372 IMG_8373

La Esquina är ett säkert kort för dögod mexikanskt. Låt gärna personalen bestämma och ta in massa rätter åt er!!

IMG_8374

Hittade en liten bar som heter Earl’s Beer & Cheese och kände att mitt hjärta hade hittat hem. Skulle basically kunna leva på de två sakerna? Ovan ser ni smörstekt bröd med vitlök att gnugga in, med en cheddarröra att smeta på. SJUKASTE jag ätit in the best of ways!

IMG_8380

På Dimes åt vi god och (för en gångs skull) en nyttig frukost! Bästa acaibowlen jag testat.

IMG_8382

Fick tips om restun Beauty & Essex. Rihanna var i NYC samtidigt som oss och moden på detta ställe var typ att om hon var out and about den kvällen skulle hon nog kommit dit!! Så coolt ställe, bra musik och klientelet fick en att känna sig som kusinen från ett skjul på landet. Åt lobster mac & cheese med jalapeno!!!

IMG_8388

Dudley’s hade brakfrukostar!! Extremt roligt var dock att personalen ställde fram vitlöksmajo bredvid pannkakorna som vi alla åt först och ba det här känns inte helt hundra……………………….. tills vi insåg att den nog inte hörde till just pannkisarna. Hahahahha. Efter det smakade det myyycket godare.

IMG_8389 IMG_8390

Mission Chinese Food hade superkitchig och cool inredning, det var typ Twin Peaks firar kinesiskt nyår?? Väldigt goda rätter och drinkar, men varning att vissa av rätterna var enooorma och vissa rätt små så be om hjälp med ungefär hur mycket man behöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg