Chokladresa med Danny!

8:15 3 Mar 2017

IMG_9165 IMG_9172 IMG_9183 IMG_9187 IMG_9213IMG_9230

Ni minns att jag var på Danny Saucedos show på Hamburger Börs för ett tag sen! Vi har nämligen börjat jobba med honom som ambassadör för vår Karl Fazer-choklad, så vi har träffats på lite inspelningar och sånt nu. MAGISK person, nonstop energi, utstrålning och 100% bra humor. Vi var nu senast i Finland tidigare i veckan där han fick ta fram egna chokladkakor!!! Sån dream come true-dag imo?? Had a blast i alla fall!!

Sen träffade vi på varandra på Grammisgalan och då passade Parisa på att fota oss alla ihop som ni ser på nedersta bilden. Mysigt att vi är ”bästisar” enligt hennes caption!! <3 Vi är tydligen även ”KINGEEEM” (ni ser hur stora GTs vi drack right?). Skulle säga att allt är pretty true tho!

En kommentar | “Chokladresa med Danny!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Hahaha kan inte sluta skratta åt att Dannys hårskydd bara sitter på halva håret?? Fattar att det ska se bra ut för kameran och så men hahaha så roligt. Och alltså vilken dröm att få ta fram en egen choklad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG