Glamglow bonanza!

8:32 21 Mar 2017

Det här var då d sjukaste???

Var under förra veckan bjuden på ett pressevent för Glamglow, skönhetsföretaget känt för sina ansiktsmasker. Jag hade testat deras Supermud och Thirstymud sen tidigare och gillar dem så var sjukt peppad! De hade lite nyheter att presentera, som inte var masker dessutom. Bland annat deras Dreamduo, ett serum och creme för nattlig användning, och plumpers för läpparna!

Efteråt fick vi med oss den galnaste av alla goodiebags någonsin hem?! ALLA deras masker + nyheterna i en portfölj typ. Mäktigare än alla portföljer på Wall Street om du frågar mig! För en beautyjunkie som jag är det här himmelriket att prova sig igenom. Redan hunnit med att testa Dreamduo ett par nätter och den är riktigt skön på. Sjukt bara att den luktar KOLASÅS, like rakt av ätbar? Glamglow brukar bjussa på smarriga dofter men det här var verkligen onormalt verklighetstroget??? Hade jag haft hund hade jag garry vaknat i natten av slick i ansiktet hahahaha.

Jag fortsätter den spännande upptäcksresan i maskernas värld och återkommer om eller när jag hittar nya favoriter!

3 kommentarer | “Glamglow bonanza!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jenny skriver:

    Hallåå!! Hur bokar man tid där du fixar dina ögonbryn! :)

  2. Irka skriver:

    Märk som reklam pleeeze!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Hejhej! All reklam märks ut som det, I promise. Det här var ett pressevent med pressprover (även om det var generöst indeed), inget som helst samarbete!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg