Grammisgalan 2017 she-nanigans!

9:49 1 Mar 2017

IGÅR vankades det Grammisgalan här i Stockholm! Jag mötte upp kingarnas king Hanna på Scandic Grand Central och had the hotel going up on a Tuesday.

IMG_9214IMG_9231

Här kommer en icke-hemlis: jag ÄLSKAR I Nöd & Lust-Linn!!! Person som är helt och hållet omöjlig att inte helt sugas in i så fort man ses. 100% karisma underbar härlig kul fin kvick! Kuriosa är att om du försöker ta kort bredvid Hanna utan att hon får vara med så kommer hon i 99 fall av 100 försöka bomba er bild på något vis, tex enligt nedan:

IMG_9220 IMG_9222

Mötte senare upp Parisa och Joel, mitt team inför lördagens Drake-konsert!! Mer om det senare iiiih. Här började saker bli rätt spårade in the good way och det var dans unlike any tisdag kl22.30 ni nånsin varit med om förut.

IMG_9225 IMG_9228

När du kommer på lite för sent att du glömt att fota din uurfeta glitterkjol :)) Kan det bli ett sånt här resultat :))

IMG_9235

Vi hängde i en svit på hotellet ihop med Sugarbear Hair och fick testa deras kosttillskott!

IMG_9237 IMG_9243

SÅÅÅ kul kväll och jag var väldigt ledsen över att det bara var tisdag och jag var tvungen att vika av tidigt för helst hade jag velat köra på hela kvällen!!!!! Tack Perfect Day, Sugarbear Hair och Grammis!!

 

3 kommentarer | “Grammisgalan 2017 she-nanigans!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Snygg!! Är du inte vegetarian längre förresten? Eller du kanske alltid har ätit fisk och skaldjur?? Hehe ej dömande bara nyfiken i en strut
    Ps. ÄLSKAR dina röda mattan-inlägg, tycker det är extra fint att du bara hissar och inte dissar<3

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Hej gullis och TACK! Och nej, är inte hel-vego längre <3<3

  2. Wilma skriver:

    Hej Kween!
    Tycker alltid att du klär dig sååå fint, typ definitionen av swag (åh herregud, innan biebs förstörde det ordet). Men jag är fast, fattar liksom inte vad jag gillar. Jag ser en outfit på någon ute och ba shit vad fint men sen kan jag inte sätta ihop det själv. Jag använder typ bara svarta jeans med stickad tröja på vintern, t-shirt på sommaren, och ibland spexar jag till det med blå jeans typ. Jag vill våga mer färger och stilar, och du ger alltid så bra tips så please hit me with your knowledge!!!!!!! Lite tips på staple pieces till vår/sommar skulle vara MVG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg