New career who dis

7:41 23 Mar 2017

Hahah alltså mitt jobb! Ingen dag är den andra lik och just nu håller vi på med en sjukt kul grej. Vi spelar in med Klas och Alfred, så sjukt roliga Youtubers!! Såna naturbegåvningar verkligen. Deras karaktärer är out of this world och jag har gråtit av skratt i kulisserna, livrädd att det ska höras i mikrofonerna.

Dessutom ville de ha med mig som en statist i en scen hahhaha så nu jävlar!!! Nu blir det karriärsskifte!! Hehheheh näee inte riktigt va. Även om jag most def har en teaterapa-ådra i mig är det inte i närheten av vad ÄKTA sådana har going on, som dessa killar. Var en SJUK teaterapa som barn och gick länge på teater, älskade skiten. Men serr är jag typ för lat nu som grown?? Det är så fysiskt och psykiskt påfrestande att hålla igång! Är sååå tacksam över proffsen som förser oss med så många skratt tho, det här kommer också bli så jävla kul kan jag lova.

HIHI stay tuuuned

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp