Allt genast!

7:30 11 Apr 2017

Innehåller adlinks

Eftersom jag är certified crazy har jag redan hunnit fylla min garderob med lite kläder från min nya arbetsplats. Galen som i: bih din garderob är redan överfull hur tänker du!!!!!!!!! It just does not add upp :’) Men vem bryr sig om hundra år eller två! Som ni ser är tex klänningen helt skrynklig för jag KUNDE INTE VÄNTA EN SEKUND med att ta på mig den?? Typ ta ett andetag och steama din jävla klänning, mEN NEJ!! Likt ett barn på julafton vägrar jag vänta ens två sekunder mer än absolut nödvändigt och sliter på mig allt direkt.

jacka – & Other Stories (hittar inte på sajten eller så kanske den aldrig gick i produktion?? får ta och fråga någon), sidenklänning  – & Other Stories, skor – Acne, halsband – Jane Koenig, väska UR BILD?! – Stella McCartney typ bara den snyggaste väskan jag äger men så la jag undan den när vi tog kort………………. aja då fick jag det sagt iaf :))

4 kommentarer | “Allt genast!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maj skriver:

    Fett orelaterat till snyggkläderna men har du lyssnat på Plaza? Tycker du alltid kommer med så jävla bra tips och jag har varit besatt av albumet one och allt annat han gjort, lyssna!!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Men åh naj det har jag inte??! TACK för tips gose, ska abso kolla upp!! <3

  2. L skriver:

    Zäta! Nu när du jobbar på &otherstories, kan du inte pleeeeeezzzz fixa så att de börjar leverera kläder till Luxemburg? Fråga nån chef eller nåt :) Nu går det inte att beställa på hemsidan med leverans till Lux – alltså hallå? Jag bor utomlands men vill också beställa världens finaste grejer!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Nämen!! Det hade jag ingen aning om? Ska se vad jag kan göra heheh, det skadar ju aldrig att fråga right! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG