Enat Stockholm & smink on point

7:36 9 Apr 2017

Innehåller adlinks

Åh Stockholm!!!! <3 Hade så låga förväntningar på gårkvällen, visste inte om folk bara ville vara hemma eller hur det skulle vara. Dålig stämning kanske?? I dono. Men fan Stockholm!! Det var så jävla fint! Hur mycket folk som helst ute och så otroligt mycket kärlek i luften. Vi låter oss inte stoppas!!!

Enda bilden jag tog under kvällen var dock på mig själv *skadad* :) Bjuder på denna vrålselfie, like har ni nånsin sett en selfiegare selfie??? Jag var nämligen OTROLIGT nöyd med gårdagens makeup. Det händer typ sjukt sällan men allt bara klickade igår. Det blev Kylie Cosmetics på både läpparna, med Candy K, och ögonen med Burgundy Palette. Basen NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer, concealer från Rebecca Stella, Hyaluronic Hydra Powder från By Terry, glow från Anastasia Beverly Hills, rouge från Idun och bryn signerade Benefit! Mascaran är tre goda lager av Lancome Hypnôse Volume-à-porter – because one layer of mascara is never enough och det kan ni fan citera mig på. Förstår inte hur man bara ska ha ett lager?? Omöjligt att sluta ju när det bara blir snyggare ju fler man kör på?? Det är ju vanligt att ogilla spindelbensfransar har jag förstått men för mig är det GOALS ända sen tonåren. Skitsnyggt tycker jag och jag bryr mig inte om vad någon annan tycker :) Det är ju nästan svårt att uppnå med mascaror nu för tiden om du inte vill tillbringa halva kvällen med att kleta men men jag kämpar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp