Everyday heroes

7:41 6 Apr 2017

Innehåller adlinks

HURRAYYY för vardagshjältar!! Be it någon som håller upp dörren för dig när du är i farten eller en ny favorit i badrumsskåpet som förgyller din dag. Alla räknas!

Jag fick hem prover från NARS som jag testat, ett märke jag mest beundrat from afar och egentligen inte testat så värst mycket själv. Men deras Pure Radiance Tinted Moisturizer!!! Hur har jag kunnat leva så här länge utan den??? Med en god SPF 30 och riktigt återfuktande så vill jag våga hävda att min hud är åter i sin prime efter en längre tids svacka faktiskt. Har känt mig torr men samtidigt flottig ett bra tag. Men no mas!!! Den smälter in riktigt bra men är ändå rätt täckande faktiskt.

Tillsammans med deras Soft Matte Complete Concealer (i lilla burken) blir det hella coverage. Egentligen lite för mycket coverage för mig till vardags med en så täckande concealer men vill man ha det så levererar den verkligen. Och NARS rouge är ju sen gammalt bevisade favoriter. Perfekta färg för mig till vardags!! Är du ett fellow spöke så se hit :) :( Det av proverna jag inte hunnit testa än är deras Radiance Primer (med SPF 35!!!). Jag har liksom svårt att få in en primer i min vardagsrutin?? Det är så JÄvla mycket som ska gojsas in o hålle på. För de som inte gojsar så mycket och som saknar SPF i rutinen (u freaks) så är det väl perfekt att grunda med under sminket!!! Men jag måste så klart testa, kanske tillför det även denna SPF queen något. När man behöver lite längre hållbarhet kanske!!

6 kommentarer | “Everyday heroes”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellinot skriver:

  Vilken nyans har du på Nars tinted moisturizer? Vi har ca exakt samma hudton så skulle vara intressant att prova den själv. Tack!

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   Hejhej! Jag har färgen Finland! :)

 2. maria skriver:

  Vilken nyans använder du av rouget? Mvh true spöke :)

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   ”Bumpy ride” mitt fellow spöke :D

 3. bloxorz skriver:

  Very nice! Looks very gentle but no less seductive! I like them ^ _ ^ And I also believe that my wife will like them more than me!

 4. malin skriver:

  Snälla, bästa kristin! Håller på att bli galen i jakten efter den perfekta primern som inte smular/gör att jag blir supertorr.

  Använder du primer och i så fall vilkeeeen? Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp