Närbild på en hjälte

8:12 26 Apr 2017

Innehåller adlinks

Som utlovat – här kommer tydligare, helt oredigerade, bilder på mina senaste vardagsfavoriter från Anastasia Beverly Hills! Ögonskuggepaletten är som nämnt perfekt för mig till vardags; jag kör persikofärgen över locket, den ljusskimriga under bryn och under ögonvrån och längs fransraden kör jag den mörkbrungråa för att markera! På läpparna bär jag ”Vintage” lip gloss igen :) Never not just nu.

Till det trevliga fejset bar jag en till vardagsfavorit i klädväg!! Jag har ju varit besatt av plisserat i alla år och är faktiskt rätt nöjd nu när det äntligen är trendigt och faktiskt går att få tag på. Denna perfekta topp är från Gina Tricot, men jag hittar den inte på sajten så den kanske är slut :/ Hoppas för er skull att den kommer in igen!! Till ett par jeans kläs den enkelt ned, men till ett par skinnisar (mina i bild är Samsoe Samsoe!) eller kjol ihop med klackskor är det som en göttig liten partytopp?? PARTYTOPP förlåt sug på det ordet wow jag känner mig 16 år igen…………………..

Heja everyday heroes!!

2 kommentarer | “Närbild på en hjälte”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Eh, såg jag dig idag hoppa av tuben vid Mariatorget och du var, squiize my french, ganska kort? Har en bild av att du är amazonlång.
  Gulli var du.

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   Hahahah nämen!? Jag är def ej amazon men ej kort får jag ändå lov att säga! Är 174 coola cm :)) Iofs ännu coolare om jag framstår ännu längre, alltid velat vara amzon så!
   Hihhihi tack gullis! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp