Hello Los Angeles!

4:02 15 Maj 2017

 

HELLO HJÄRTYS!!

Jag har seriöst inte haft en sekund över för datan sen i torsdags (tvättat håret mitt i natten-mode för att ens keep up med hygienen!!), därav tystnad från mig tyvärr.

Men gissa vaaaad jag är i Los Angeles just nu! Med jobbet! Kom söndag lunch och då var det bara bums ut på stan ochsen glida runt i jakt på mat och dryck och SOL. Spoilervarning: jag hittade allt sånt. Det är typ svensk sommar-varmt och jag mår så jäääävla bra. Flygresan hit var dessutom en dröm i uppfyllelse: planet var halvtomt så jag hade inga framför, bakom eller bredvid mig och kunde således ber ut mig like i’ve never brett ut mig before!!! Sov som en king, SAS nya plan va kingfräscht, kollade Hidden Figures (grät och rös!!) samt La La Land (log och mös!).

Nu har jag precis vaknat och insett att ovan tre bilder är de enda jag tog igår men ville inte och säga hej till er innan dagen drar av i farten! Ska få se & Other Stories nya designateljé här i LA och vi ska ha lite workshops. Sa jag förresten att jag mår så jäääävla bra??? Just ja.

PUSS O KRAM

3 kommentarer | “Hello Los Angeles!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Peepee skriver:

  Men halluuu ofta du är i lalaland där jag bor, hit me up så går vi ut och dricker en drink eller fem!! Älskar nya otherstories på beverly btw, gott jobbbb!

  Kram, maila mig (lol)!!!

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   Men gullis!!! Tyvärr är mitt schema craaazy packed pga här med jobbet, men hojta nästa gång jag är i stan vore så kul!! Kommer ju mos def tillbaka <3

   1. Peepee skriver:

    Nejjj vad synd men kunde dock ana!
    Kram på dig och lycka till med allt och N J U T < 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp