Q&A 100517

8:04 10 Maj 2017

plågar mig med en orelaterad bild från Miamiresan för att fira Rebeccas 30-årsdag 2015, saaaaknar värmen, tjejerna och Miami!!

Vill höra vad tycker om säsongsfinalen av big little lies!!! Jasmine
I DIEDED vad tror du!!! Nej men seriöst var det faktiskt det slutet jag hade tippat wuuu *braggin* men iom var det ju också vad hjärtat hade hoppats på så jag blev mäkta glad. Livets serie amirite!!!! Grät, skrek, njöt, huuuu all the feels.

Hej hej<33 Visst fick/köpte du en steamer för ett tag sen, eller minns jag helt fel? Har denna förändrat ditt liv och borde jag också införskaffa mig en, eller står den mest och dammar? Är alltså in big need just nu för ska på bröllop, men tänker då att jag ändå skulle kunna behöva en till att steama vanliga kläder också. Kram<3 Cecilia
Fick en i julklapp correctomundooo. Den har inte förändrat mitt liv för jag är en lazy FUDGE som hundra procent inte har något emot när mina kläder är lite skrynkliga. Kanske en produkt av att jag aldrig ägt ett strykjärn i mitt vuxna liv bara?? Skojaaaa det är nog mest lazyness. Men! När jag VÄL använt den på skjortor, blusar och klänningar har jag absolut varit nöjd! Den gör jobbet liksom. Så gillar man att ha strykta grejer blir man nog nöjd. Fast det blir inte lika hardcore du vet?? Mer mjuknar och slätar än plattar och trycker. Så du kan inte på samma sätt platta ner en skjortkrage tex, samtidigt fräschar det upp plagg att steama dem och det gör ju inte strykning. U win sum u lose sum <3

LÄPPSTIFTET, är det Kylie Jenners eller vart är det ifrån?Behöver det i mitt liv asap!?
pussokram! Malin om http://blogg.ng.se/kristin-zetterlund/2017/05/pink-platforms
Jajamummis det är Kylie Cosmetics i ”High maintenance” och är min senaste favorit!! Perfect pink fan.

Vad haru på läpparna på sista bilden? Så finttt! Emilia om http://blogg.ng.se/kristin-zetterlund/2017/05/idas-dirty-thirty-paris-del-2
Tack kingen!! Det är en av mina nya kärlekar, läs mer här, färgen heter ”Catch me orange” (adlink) och är YSLs nya Volupté Tint-in-Balm!

En kommentar | “Q&A 100517”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emilia skriver:

    Har spanat på PRICK det läppstiftet! Vet vad jag ska unna mig nu då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp