Tidsskillnader, vita klänningar och amerikanska portioner

5:16 20 Maj 2017

Innehåller adlinks

HEMMA FRÅN LA! :( :) Det är faktiskt med tudelade känslor. Hade det otrooligt naes där borta men tidsskillnaden är inte direkt den lilla?? Lyckades inte få till ett enda samtal (!) med Kalle under tiden där tex och det var inte direkt asmysigt. Fast sen var typ allt annat det……………………………….. Men dags för en liten catchup, ligger sjukt efter här i bloggelillen!

Vårt hotell och ateljén låg sjukt bra till och det var t o m gångdistans (ett ord som annars inte existerar i LA). Det låg även nära så många bra caféer och restauranger, så blev tex frukost på Urth Café och lunch på Cecconis b.la! Som ni märker gick det NOLL nöd på mig. Köpte även denna denimklänning innan jag åkte!! Sitter som smäck och känns så jävla kul att ha på sig vitt tbh *lättroad*.

klänning – & Other Stories (verkar slut online men fanns i butik!), blåmetallic mules – & Other Stories –> som jag sen bytte till dessa sneakers för promenaden – Adidas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp