All about the base

8:52 24 Jul 2017

Innehåller adlinks

Jag är besatt av min egen basrutin denna sommar så jag tänkte dela med mig!! Känner mig perfekt glowy med en lite boosted tan och peachy cheeks (ansiktscheeksen hörrni! guud get ur minds outta the gutter hallå).

  1. Efter min hudvårdsrutin avslutar jag med NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30, lagom täckande, perfekt återfuktande och SPF juuuu!
  2. I den mixar jag in en god droppe flytande bronzer, & Other Stories Sandstone Heat Bronzer Drops. Detta är en typ av produkt produkt jag LÄNGE letat efter The One. Jag använde en gammal från Urban Decay som jag älskade men som utgått ur deras sortiment tyvärr. Då upptäckte jag denna nyligen – som basically funnits framför min näsa i flera månader?! Är det inte alltid så hörrni. Den är superfin, utjämnande och bra pigmentering. Får jag mer riktig bränna är det bara att brassa på lite mer i mixen!!
  3. Tycker ovan blandning täcker rätt lagom fint men jag gillar ändå att touch up med en concealer mest för känslan. Klassikern YSL Touche Éclat är så där lagom sommartäckande tycker jag och lätt i känslan!
  4. Sen har jag en ny favorit som legat och samlat lite damm i min sminklåda!! NARS Multi Stick i Orgasm är heeeelt perfekt with this lil (med betoning på LIL) tan jag har going on. Ganska lite pigment tbh MEN jag kletar på rejält istället och då blir det perfa så där till vardags. Nyansen är så fin, perfekt peachy med skimmer för att addera till da glow.

Sen använder jag INGA puderprodukter, något jag annars alltid gör. Brukar känna mig så kletig annars och då har jag inte ens oljig hy?? Men med denna rutin känner jag mig inte kletig eller oljig, bara glowy och summer fresh!! Det sitter dessutom hella bra hela dagen utan att kladda runt, jag är absolut ingen som orkar bättra på smink ska ni veta.

En kommentar | “All about the base”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg