Det lilla, men goda, jag hittade på i helgen!

8:23 10 Jul 2017

Min helg i bilder! Handlat rätt mycket om att bara äta och dricka gott om vi ska sammanfatta det rätt ut.

I fredags sa vi att vi bara skulle vara hemma och ta det lugnt men vädret gjorde det OMÖJLIGT att inte unna sig a lil sum sum. Vi sprang tio meter bort till vårt kvartershak Café Nizza för en liden galopp (det bästa jag vet) och oliver i eftermiddagssolen. Sen bar det visserligen av hem igen men det var ett helt perfekt mellanstopp.

Kuriosa: jag har alltid haft svårt för jordgubbar??? Eller inte som i aktivt ogillar men bara aldrig varit big on? Bjuds det på så absolut men köper typ aldrig hem. FÖRRÄN I ÅR! Då har jag plötsligt fått dille och köper hem varje helg till våra frukostar och som snacks på vardagar. Förstår inte vad som hänt men gott i munnen är det, så jag tror jag fortsätter.

Lördag lunch bestod av rosé och biskvi på Wienercaféet! Eller truth be told så kanske vi lagade mat hemma efter detta men var så satans rosé+sötsugen på vår lille shoppingrunda att det blev som en uppvärmning för lunch. Hur mycket älskar man inte att vara vuxen vid just såna här ögonblick?? JO TACK jag vill ha min dessert INNAN maten och dricka ett glas på tom mage – för att jag kan :)

Sen lagade vi egen pizza hemma. Dangit om inte detta enkla kan vara det allra godaste ibland!! Sen låg vi bara hemma, planerade bröllop och kollade The Keepers på Netflix (inte svinbra?? spännande men sååå många trådar, överdrivet dramatiskt och svävande).

Söndagen kom och min enda plan, förutom tvätt och fix, var en cykelutflykt till vad jag hoppas är våra nya hoods (!!!!! mer om detta när saker är officiella !!!!!). Precis när jag stod med jackan i hallen började det ösregna ute haha. Så jag fick snällt vänta hemma ett par timmar till! Brände av sista avsnitten av RuPauls Drag Race och la en mani & pedi. Tillslut kom jag iväg och fick åtnjuta denna utsikt <3

Söndagkväll och det var straight chillin’ igen. Har verkligen lyft SÅ få fingrar och tår under denna helg!! Det har bidragit till att den har känts sjukt lång faktiskt. Mest suttit här, i min älskade rompgrop, med mina tablettaskar och nommat. Så utvilad, nygammalt kär, lycklig och peppad på framtiden!! Bröllopsplanering will do that to you mer än nästan något annat har jag upptäckt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg