Pixi faves and nays

8:07 13 Jul 2017

Innehåller adlinks

Helt glömt att visa er!! Jag köpte ju en bunt produkter från Pixi när jag var i Los Angeles tidigare i våras, de hade en egen, supergosig butik på Abbot Kinney som jag inte kunde motstå.

  • Hydrating Milky Mist är en svingod ansiktsspray!! Har verkligen blivit en storfavorit och jag dränker mig morgon, kväll och tar med i handbagaget på alla resor (under 100 ml!). Som ni ser är den snart redan slut hehe. Vissa sprayer har en tendens att strama åt huden en del när den väl torkat, men denna är faktiskt den skönaste och mest återfuktande jag testat! 100% nice.
  • Glow-02 Oxygen Mask är en sån dära bubbelmask!! Den blir inte ENORM som ni ser på bilden under men den bubblar té och det känns gosigt. Kanske den minst dryga produkten jag någonsin använt tyvärr, man måste pumpa vad känns som riddic antal gånger. Huden känns plumper och jämnare, men en mer temporär effekt nog. Kul med bubblor tho heheh. Hittar icke
  • Glow Tonic!! Pixis megamegastorsäljare. Säljs en var femte sekund eller nån sån skit nä förlåt jag kommer inte ens ihåg faktiskt. Men alltså!! Jävlar vad den tar. En exfolierande tonic med glykolsyra och OM den tar och känns! Hur jävla bra som helst. Eftersom jag just nu testar en ny skincare regimen med glykolsyra i också så kan jag inte använda alla dessa ihop jämnt för det skulle bli alldeles för mycket syra så det räcker för mig att dutta med denna ibland. ÄLSKAR!

Kort och gott så lever tonicen verkligen upp till hypen imho och misten kommer jag lätt att köpa igen. Masken………………. var kul att ha testat :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp