Snapshots lately!

8:30 7 Jul 2017

Hellooooj nu ska jag visa er hjärtys mina snapshots från den senaste tiden!

Bara ett övergångsställe bort från mitt älskade jobb hamnar man vid vattnet med en killer utsikt över Norr Mälarstrand! Och där finns det MASSA goa grejer men min favorit är självklart Nonna’s Gelato och deras sjuka jävla glass. Ovan bild är EN KULA uppdelat i två smaker yooooo??? Det är verkligen det goaste ever och finns inget bättre när man behöver en liten break.

Hihih vad har vi här då?? Nämen bara lite produkter som JAG har namngett i min hemliga andra fantasikarriär som copy :)))

Födelsedagslunch på Riche för min gamla kollega gone kär vän Malin men det enda jag lyckades få bild på var maten haha!! Ibland är klassikerna det godaste, right??

Älskade Forni hade ett picknick-event tillsammans med Vitamin Well! Det bjöds på plockmat, pingis, mysegos och givetvis massa god dryck!!

Jag var på grillkväll hos vänner som bor i Mälarhöjden och wooooooowwwwww. Det var första gången jag var i Mälarhöjden och en blev ju pretty darn blown away av utsikten rätt ut ur fönstrena. Nåt man inte direkt får i chitty…………………..

Nu i sommartider och det inte är lika många möten nonstoppppp så har jag försökt ta mig tiden att träna bättre!! Hittat ett meeeega pilatespass på Yogansa, genom Swiftr, som också ligger på Kungsholmen. Nu är jag all shaky baby halvt hela tiden tack vare den!!

4 kommentarer | “Snapshots lately!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    Siden-knuts-hårbandet!!!! (insert hjärtögon-emoji x 1047634596456) VAR kan man få tag i det?!? känner att min gravidkropp som är jävulskt oglammig kan behöva prydas av glam liksom iaf högst upp!

  2. linnet skriver:

    ok kristin hjälp mig! har sett tre (3) tjejer i stockholm den senaste veckan gå omkring med en sjuukt snygg kritvit manchesterjacka som va så in i bomben snygg och nu kan jag inte sluta tänka på den. men hittar den ingenstans!
    så nu tänkte jag fråga dig om du har stött på den någonstans? vet du vart den kan komma ifrån?

  3. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

  4. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg