Kräftskiva och pre-pizza

7:42 26 Aug 2017

I veckan hölls Tennstopets årliga kräftskiva!! Vi har varit ett stort jävla gäng som går på deras kräftis i massa år och det är alltid pangkul. SÅ goda kräftor och tillbehör!! Dessutom snaps och hela fadderullan och eftersom detta var en vardag tog jag det väldigt lugnt. MEN pga att jag numera är sjutusen år gammal var jag ändå pruppbakis dagen efter trots att jag var i säng kl22!!!! This is my life now.

Men en sak jag lärt mig under dessa sjutusen år vid liv är i alla fall att no matter hur goth det är med kräftskiva (nr1 gott!!) måste man fan pre-äta för att inte gå under. Åtminstone om man är jag och Ida då vi är två hungriga bruttor! Så vi grundade med Brillos tryffelpizza först. Fick nyligen höra att vi har samma smak som gamla gubbar och JAPP det stämmer faktiskt prick.

Hittills har jag avverkat två kräftisar i år. Hoppas jag hinner med en till innan säsongen är över!!

2 kommentarer | “Kräftskiva och pre-pizza”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. johanna skriver:

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte doktorn mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han tidigare hade sagt att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com kommer din partner definitivt att återvända till dig.

  2. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG