Marie-Louise Ekman, dagsutflykter och förbjuden vattenmelon

9:29 5 Aug 2017

Min hemester fortsätter! Just nu är jag på landet men så här har det sett ut de senaste dagarna genom min lilla lins.

När det var lite molnigt passade jag på att gå på Marie-Louise Ekman på Moderna Muséet! Jag ÄLSKAR henne och hennes konst. Tycker detta är tusen tummar upp och kan eventuellt ha köpt en plansch och en bok med hennes verk när jag ändå var i farten……………………… Kvinnokultur 4ever <3 <3 <3

En annan grej jag passat på att göra dessa dagar är att utnyttja vackra Stockholm till max genom att cykla nästan överallt och även ta båten där det går! När man inte har någon tid att passa och vädret är (rätt) nice är det det bästa vi har här i stan ungefär.

Jag bor ett stenkast från Olja & Oliv här på söder som har kinglig italiensk mat. Jag har ändå varit väldigt duktig och lagat det mesta själv under ledigheten, men jag kan inte INTE unna mig deras caprese ibland. Mozzarellan är faktiskt cirka som i Italien!!! Och hur feta är inte mina solisar från Triwa (adlink) f.ö?

Sist i Sverige har jag upptäckt cirkelträning?? Jäääävlar vad jobbigt men kul det är. Kört ett par gånger på olika ställen nu genom Swiftr, en av favoriterna är nyöppnade Homie Fitness! Jag må inte kunna bära de allra tyngsta kettlebellsen än men den som väntar på nåt gott!!!! Helt kittad i Adidas här ovan.

Så här ser det ut varje morgon! Jag parkerar rompen på innergården med en god bok och min frulleluring. Alltid vattenmelon pga Kalle haaaatar skiten (????? i know ?????) så jag passar alltid på att trycka i mig det när jag är ensam. Ni fattar ju att jag FÅR äta det även med honom lol men det blir ju inte lika naturligt att köpa hem det ens partner hatar?

Dessutom åkte jag på en tvättäkta utflykt häromdaga tillsammans med min svåger Jon + vännerna Johan och Junni. Vi åkte utanför Nynäshamn! Där hade jag aldrig varit men desto mer spännande, right. Vågorna var gaaalna men det blev ändå ett dopp!! Men mest sol och bok och matsäck :))

Nu ska jag återgå till landetmys <3 Hoppas alla mina älskade HBTQ+läsare och vänner har en magisk Pride i stan och överallt <3

En kommentar | “Marie-Louise Ekman, dagsutflykter och förbjuden vattenmelon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG