Tio år som stockholmare!

7:31 22 Aug 2017

Åhh vet ni vad!! I helgen firade jag tio år som stockholmare! HUR äckligt fort går tiden???

Ovan ser ni real life pics of lilla Lil’ Zäta cirka strax efter jag flyttat, lite mer inpå hösten. Jag tyckte att det COOLASTE EVER hände mig och det var att bli stannad av streetstylefotografer!! Ja hörrni det var tider det. Jag hade precis lagt min största investering någonsin i denna Acnekappa också (som jag har kvar dessutom!?) och kände mig hella fly. Obs att detta var som sagt tio år sen när ”man” ändå kunde skrapa ihop till en Acnekappa utan att spara löjligt länge först.

SHIT vad mycket men ändå lite man hunnit på tio år här?? Har hunnit bli kär, riktigt okär, lära känna de bästa av människor men tyvärr också några av de obästa, haft skitkonstiga jobb men också roliga sådana, behandla mig själv uselt och men också såå bra, träffa mannen i mitt liv och dessutom festa for a lifetime’s worth. Den här staden har gett mig allt jag har i princip?? Evinnerligt tacksam för allt, the good and the bad. Allt har lett mig dit jag är idag! Lyckligare än någonsin.

Tänk, if I knew then what I know now? Jävlar vad mycket smärta och sved man skulle kunnat undvika men fanimej om inte en hel del av det var värt det ändå så här i efterhand. Gammal och klok nu va!! Men faktiskt. En grej jag skulle vilja ha kunnat hälsa till 18-åriga Kristin, staight outta Rudbecksskolan i Örebro, var att inte bry sig om vad folk tycker och tänker. Det är det bästa jag någonsin gjort, att sluta bry mig och dansa efter min egen pipa.

Tack Stockholm! Aj lav jo fåräver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp