Vuxna på stan!

9:58 29 Aug 2017

Nä hörrni bara för att vi närmar oss 30 betyder inte att vi inte vet hur man har en helluva time – när vi väl kryper ut ur våra haggrottor.

Så här såg det ut i fredags när vi firade min bestie Parisa i efterskott ute på kinesiska restaurangen China (whodathunkit right)! Real classy med en askingig dryckeshjälm som vi omedelbart satte på prov med ett glas vin. Matchat med snabba jävla glitterglasögon dessutom!! Not like vi inte vet hur man blir en restus favoritsällskap???

Jag frågade min älskade vänner vad jag borde ha på mig kvällen till ära och ”råkade” visa opp detta nyköp, en pytteliten jeansklänning och ba fast näää vi ska ju bara ut och äta så det blir väl inte helt appropriate. Fick då regelrätta hot av mina vänner att de skulle säga upp kontakten om jag inte bar den?? Var ju bara att lyda rätt ut. Den är för övrigt från Missguided (adlink), en av mina absoluta favoritsidor!!

7 kommentarer | “Vuxna på stan!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. C skriver:

    China på söder? Bra?

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Yes! Tyckte det var toppen!! Enooorma portioner och rimliga priser, en riktig hejarkombo.

  2. Anna skriver:

    Tkr du är så cool som ba KÖR med bröst och allt! Menar i all välmening för jag vågar sällan? Har rätt goa boobies (70 DD ish) men ”vågar” sällan ha ngt som ovan? Känner du dig obekväm ibland? ngra tips på att börja ha lite med sånt?

  3. Felicia skriver:

    Instämmer med fellow bigboob Anna! Har fan blivit inspirerad att show dem puppys mer pga dig. Inte fattat det innan men har fan undvikit urringat pga trott att det är vulgo, sen insett att det är patriarkatet som spökar as usual.

  4. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

  5. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

  6. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg