Fenty x Puma SS 18

9:31 11 Sep 2017

bilder: wmagazine.com, elle.com

Y’all know att jag släpper fan allt och kommer RUSANDE när det gäller min moder, min kärlek och min bästa vän-hon-vet-bara-inte-om-det-än; Rihanna. Och självklart var natten inget undantag när hon visade opp Fenty x Puma SS 18 på New York Fashion Week!! Literally det första jag gjorde när jag vaknade var att scrolla igenom hela min Ri-stalking-feed för att fylla min aldrig sinande törst efter denna kvinna och allt hon rör vid.

Först slogs jag av hur MAGISK kollektionen var *icke otippat* och jag blev så otroligt inspirerad och lycklig. Sen blev jag lide ledsen när jag återIGEN insåg att jag inte kommer kunna köpa det hele :(( Men sånt är ju livet och det är bara att vänja sig!! Rihanna fortsätter att skapa den ultimata sportiga, sexiga stilen (min bästa stil!!!) med lekfulla proportioner och här i roliga 80- och 90-tals take och färger.

Hatade inte heller de rosa sandbergen som var uppbyggda för att skapa den perfekta millenial goes motocross-settingen?? Att sen komma in på just en sådan för sitt segervarv är ju inget annat än pricken över i:et. Håll nu tummarna the baggy thigh highs är överkomliga i pris när de kommer i vår hiihhii!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp