Manchester är mer än en stad

10:06 21 Sep 2017

Innehåller annonslänkar

Manchester hörrni!! Känns så jävla aktuellt. Var på öppningen av nya märket The Cords butik och fick välja ett plagg och jag tog med mig ett par klassiska bralljävlar. En vid flaremodell som heter Lea som är precis hur fin som helst! JÄTTElånga i storleken otippat nog, men helt otroligt sköna.

Blir fan så jävla sugen på att bara ha typ en helt set i manchester?? Hittar faktiskt inte materialet hos så många butiker annat än hos Cords faktiskt, har letat som fan ändå.

Men här tänkte jag tipsa om det lilla om än coola manchester som jag hittat!

Man kan alltid lita på Monki. Dom har t o m ett SET! Dock endast i denna rosa nyans, jag skulle vilja kunna välja bland 42 stycken men man får inte alltid som man vill har jag upptäckt. Jacka HÄR och byxa HÄR.

Ett till rosa set! Eller är detta rosa hmmm?? Gränsar mot lila jaja. En oversize variant i alla fall! Från Native Youth, jacka HÄR och byxa HÄR.

& Other Stories drar sitt strå till stacken med ett par baggy braller, höga i midjan med en god ring i bältet! Hur härliga som helst, även utan matchande överdel.

Och från H&M hittade jag dessa enkla i vinrött! En helt perfekt modell faktiskt, lagom höga i midjan och en riktigt god höstfärg.

Tycker allt att fler kan haka på detta feta material, mer manchester till folket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp