Rihanna for Dior

10:16 14 Maj 2015


Bilder: Dailymail.co.uk

WOWOWOW allas vår älskling Robyn Fenty är alltså nya ansiktet utåt för Dior i deras senaste Secret Garden-kampanj som plåtades på Versailles. I och med det här blir Rihanna DEN FÖRSTA svarta kvinnan att vara ansikte utåt för Dior. DEN FÖRSTA. Året är 2015. Visst kan vi använda den infon för att hylla RiRi för gud vet att hon förtjänar all hyllning hon kan få. MEN vi kan ju också välja att se på det med glasögon som utläser: och vad i HELV är Diors problem då? Modehuset grundades bara 1946, de har ändå haft god tid på sig och tanken MÅSTE ju slagit dem innan men ba ÄH det har väl inte varit så viktigt för dem. HUuaaaliga. Men sån här hon, vår Rihanna, bryter barriärer var och varannan dag va. Heja!!!!

OCH i någon slags behind the scenes-film vi får ta del av från plåtningen så previewas en låt från hennes kommande, åttonde album #R8. ”A Night” med sampling av Florence Welch, och jävlar va naes det låter hörrni. Jag vill dock se bilder från scenen när hon bär den vita klänningen och ramlar omkring på marken?? Vet inte varför men relaterar starkt till den ://

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp