Listan Om Mig

4:54 12 Feb 2020

Guten tag!
Det betyder ”glutenfritt” på tyska. Här sitter jag med en kopp kaffe och preppar inför mötet med Den Stora Tyska Kunden imorgon.  Egentligen skulle jag träffa min terapeutht idag men tydligen går det inte att ses åtta gånger i veckan. Så istället har Lisen (Louise?) fått axla rollen som frågeställare och sammanställt en lista som ska göra gott för min utveckling. Mot listan!

Har du ett par rosa string?
Nej, men jag äger en rosa SMEG!

Vem var den senaste du pussade?
Min spegelbild när jag gjorde en av min affirmation ”self love is true love” som min andliga vägledare Ninja Mård gett mig i läxa.

Gillar du någon nu?
Ja en person med skorrande R som jag hoppas ska hälsa på i helgen.

Vad gjorde du i natt?
Såg första avsnittet av dokumentären Kalifat, kunde inte sluta!! Hur har de lyckats fånga allt undrar jag. Otroligt.

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?
När min bästis blev gravid så gick det ut ett pressmeddelande i Dagens Industri, så min målsättning är att Forbes eller StyleBy berättar om min.

Hade du blivit glad om din kille friat till dig?
Det beror på om jag gjort naglarna eller inte.

Civilstatus?
Jag identifierar mig som kvinna.

Har du någonsin vart kär?
Ja. Har väldigt svårt för att bli kär, men det har hände en gång när jag pluggade i Uppsala.

Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?
Nej, men däremot blev min bästis kär i min fästman i Uppsala.
Och han i henne. Så om ni frågar dom så skulle de nog svara ja.

Tror du på kärleken?
Jag tror på NÅNTING, men skulle kanske inte definiera det som Kärlek.
Men känns trist att säga att jag är ateist.

Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?
Menar du samarbeten nu? Det beror på. Om det är en start-up så hade jag kanske varit lite nervös, ja.

One night stand eller förhållande?
Återigen, beror på. Långa samarbeten har sin charm och korta är bra de med!

Har du någonsin gått på bio ensam?
Nej. Däremot har jag varit ensam en gång. Tyckte inte om det!

Saknar du någon just nu?
Min mamma, varje dag. Och en vettig assistent haha!

Är du glad?
Ja förutom det där med att mamma är död och att mina vänner hellre umgås med mitt ex så skulle jag säga absolut.
Jag väljer glädjen.

Gillar du någon just nu?
Lite, ja.

Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Det skulle väl vara den gången jag ville få tillbaka min lägenhet från mitt ex och min bästa vän ringde polisen.
Men annars nej.

Har du hund?
Ja/Nej. Jag har en hund, men den bor i min lägenhet som mitt ex lever i.

Skulle du vilja dricka dig full nu?
Har väldigt svårt för att bli full. Men det hände en gång när jag pluggade i Uppsala.

Skulle du vilja väga mer?
Du menar våga mer? Ja, man kan alltid våga mer.

Tack för listan Lisen! Aufweidersen!

 

En kommentar | “Listan Om Mig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mia Danielsson skriver:

    Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor osagiede tog tillbaka min man som skilde sig med mig för goda tre bergstider. Am Mia Danielsson med namn från stockholm. Trots att jag har mun i hela kroppen, räcker det inte att tacka doktor Osagiede för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig med mig under de tre månaderna och har varit i smärta och kväl utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade förrän jag menade läkare Osagiede som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt som mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel för mig och min make ringde mig exakt när doktor Osagiede sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom … E-post: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp och viber på +2349014523836

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp