Veckans Fråga

4:47 11 Feb 2020

Hej på er!
Jag tycker att det är så roligt att ni hör av er med frågor. Som chef och kvinna känns det extra viktigt att dela med sig av all den kunskap jag samlat på mig under året som egenföretagare. Idag är det Felicia som hört av sig, hon skriver såhär:

FRÅGA:

Halloj Kvinna i karriären!
Förra veckan undrade min chef ifall jag kan bli vikarie för henne när hon går på mammaledighet.
Tycker det låter kul, men är inte helt säker på om jag klarar det. Vad tycker du – ska jag bli chef?

SVAR:
Hej Felix och tack för ditt mail!
Det är verkligen inte alla som kan eller ska vara chefer, det vet jag av egen erfarenhet. Jag själv har då tagit det exekutiva beslutet att aldrig ha någon annan än jag själv som chef och lyckligtvis är jag väldigt bra på det. Att vara chef är svårt, lite som att försöka hitta till Kungsholmen med bil. Om du utgår från Karlaplan så tror jag att det är enklast att köra Valhallavägen rakt fram. Sen svänger du av precis innan avfarten mot Uppsala och fortsätter istället upp mot Sankt Eriksplan. Här börjar det bli läskigt! Jag brukar sätta på en podd för att hålla nerverna i schack. När du passerat St Eriksplan kommer du åka över en bro och efter det borde du vara framme. Viktigt nu att du håller huvudet kallt och inte gör några stora misstag, som att bli vän med någon som bor på Kungsholmen eller ännu värre – råkar köpa en fastighet i farten!

Kort och gott: Håll huvudet kallt och kör försiktigt.

Allt gott,

Isabelle Berglund Schmidt

En kommentar | “Veckans Fråga”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mia Danielsson skriver:

    Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor osagiede tog tillbaka min man som skilde sig med mig för goda tre bergstider. Am Mia Danielsson med namn från stockholm. Trots att jag har mun i hela kroppen, räcker det inte att tacka doktor Osagiede för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig med mig under de tre månaderna och har varit i smärta och kväl utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade förrän jag menade läkare Osagiede som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt som mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel för mig och min make ringde mig exakt när doktor Osagiede sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom … E-post: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp och viber på +2349014523836

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg