Min Jag-dag

2:11 6 Feb 2020

Hejsan mitt i Jag-dagen!

För mig är det viktigt att ha en dag som enbart handlar om mig eftersom jag annars har en tendens att bry mig så himla mycket om andra. En gång brydde jag mig så mycket om en kille att jag fick besöksförbud och det tycker jag är en bra målsättning. Det är såklart lite trist att inte kunna ringa sin morfar och ”kolla läget” när och hur man vill, men dagen domslutet ”Besöksförbud” trillade in så kände jag direkt – Yes, där satt den.

Jag-dagen går främst ut på att rikta fokus inåt och rensa ut negativ energi. Som att slänga räkningar som inte känns kul att betala till att sparka anställda med tendens till problemglasögon. Idag är det Lisen som kommer att få sparka mig. Inte för att jag har så mycket problemglasögon kanske, men eftersom jag aldrig fått sparken tidigare känner jag att det är viktigt att förstå hur det känns. Ser jättemycket fram emot det!

Hoppas att du också får en fin dag!

Kram,
I.B.S

En kommentar | “Min Jag-dag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg