Sökes: Assistent

2:23 7 Feb 2020

Under gårdagens Jag-Dag fick min assistent Lisen till uppgift att sparka mig. För mig är det viktigt att bredda perspektiv och sätta mig in i andra roller än min egen. Det är bland annat därför jag klär ut mig till gammal eller ful för att försöka förstå hur sådana personer har det. Inte bra är det korta svaret.

När mötet drog igång märkte jag direkt att jag hade bättre koll än Lisen. Hennes argument till varför jag skulle få sparken (för dyr, brist på kompetens, dålig närvaro) höll helt enkelt inte. Det slutade med att jag gav Lisen sparken istället och det var en vändning inte någon av oss kunnat förutse. Försökte förklara för Lisen att det inte fanns något jag kunde göra åt saken men hon ville inte lyssna med det örat. ”Lyssna med det andra då!” sa jag, men vissa människor vill helt enkelt bara se problem.

Därför söker jag nu en ny assistent, tidigare erfarenhet är inte ett krav men du ska vara stresstålig, prestigelös, tycka om att hugga i där det behövs och älska att ha många bollar i luften.

Ansök i kommentarsfältet eller sväng förbi kontoret på Lüztengatan om du vill lämna ditt CV.

Väl mött och trevlig helg!
Isabelle Berglund Schmidt

5 kommentarer | “Sökes: Assistent”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Erika skriver:

  Hade detta varit sanning hade jag sökt! Obligatorisk rappakalja den tredje fredagen varje månad.

  1. kvinnaikarriaren skriver:

   Ingen hade blivit mer förvirrad av rapparkalja än Isabelle Berglund Schmidt

 2. Sigunn Selvani skriver:

  Dröm jobbet. Hade inte tvekat en sekund om detta hade varit sant

  1. kvinnaikarriaren skriver:

   Vi på Sunshine välkomnar din ansökan med öppna armar!

 3. Mia Danielsson skriver:

  Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor osagiede tog tillbaka min man som skilde sig med mig för goda tre bergstider. Am Mia Danielsson med namn från stockholm. Trots att jag har mun i hela kroppen, räcker det inte att tacka doktor Osagiede för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig med mig under de tre månaderna och har varit i smärta och kväl utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade förrän jag menade läkare Osagiede som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt som mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel för mig och min make ringde mig exakt när doktor Osagiede sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom … E-post: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp och viber på +2349014523836

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg