Min Sjukdom

5:16 19 Feb 2020

Det här är ett väldigt svårt inlägg för mig att skriva, kanske är det just därför jag tagit mig tid och inte uppdaterat bloggen så mycket. Men jag tror att det är viktigt att dela med sig av alla sidor, inte bara de positiva. Om jag kan hjälpa en enda människa så är jag nöjd.

Jag lider av åkomman ”porslinshy”, det är helt enkelt hy som inte har några porer, rynkor eller orenheter. Som ni hör på namnet så är det väldigt svårt att leva med en hy som liksom porslin är väldigt känslig och helst inte bör diskas i maskin. Det tog väldigt många år innan jag accepterade min sjukdom, men idag kan jag STOLT stå för att jag har porslinshy.

Man kan tro att eftersom jag redan lever med EN sjukdom så skulle jag kunna tackla ytterligare en. Men jag är inte perfekt, tyvärr. Efter mitt Barry-pass i lördags kände jag att något var fel. Försökte skaka bort känslan, men det ville inte släppa. I söndags eskalerade mitt mående så jag fick ställa in både brunch och promenad med min dejt. Och i måndags var det inget snack om saken; jag har blivit sjuk.

Vet inte om det är någon form av virus eller om det kanske handlar om något värre (cancer, reumatism, diabetes). Jag har försökt hitta svar, både på nätet och i sjukvården. Måste säga att jag blir så fruktansvärt arg över bemötandet i svensk sjukvård. Allt jag fått höra är att ”jag ska gå hem” och ”sluta ta plats för de som är sjuka på riktigt”. Trodde faktiskt mer om Hedda Care, jag ger dem NOLL i betyg.

Så jag vänder mig till er, om ni känner igen symptomen eller hört talas om det så hör av er!

Sjukdomen yttrar sig i:

  • Liten tumör i pannan
  • Tumören skiftar i färg, först vit, sen rosa, röd och idag… GUL?!
  • Omöjlig att få bort (testat meditation, turmeric latte, hela sortimentet från René Voltaire)
  • Är enligt Kry, Hedda Care och First Vet INTE cancer.

Sickar med en bild också så att ni får se. Hoppas att detta kan lösa sig och att det finns ett botemedel därute!

Bild på mig och min sjukdom. I brist på namn kallar jag sjukdomen för ”Lisen” sålänge.

7 kommentarer | “Min Sjukdom”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. baccarat online skriver:

    When I read an article on this topic, baccarat online the first thought was profound and difficult, and I wondered if others could understand.. My site has a discussion board for articles and photos similar to this topic. Could you please visit me when you have time to discuss this topic?

  2. Thanks for sharing your inspiring blog the information was very useful to my project

    123bet เข้าสู่ระบบ

  3. Excellent, what a blog it is! This website presents helpful information to us, keep it up.

  4. Very good article. I learned a lot from simple and clear arguments.

  5. bella spa skriver:

    Visit bella spa for mind blowing therapies at customer friendly services charges huge offers are going on. Therapist are experts in creating good endings as well and visit enjoy our hospitality visit female to male massage near me

  6. nuru massage skriver:

    if you looking for body to body massage centres in bangalore then izspa is best place for everyone because prices are very affordable and therapist are lovable.

  7. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg