Min dikt

7:43 20 Feb 2020

Under min tid som sjukskriven (totalt fyra dagar nu) har jag verkligen tränat på att stänga av. Enklast är dammsugaren, svårast är faktiskt ugnen. Jag står där och liksom bara ”what?”. Men som ni hör är det inte superkul att gå runt i sitt hem och stänga av grejer, därför har jag börjat skriva dikter. Det är ett slags sätt att bearbeta det trauma som uppstår när man drabbas av en sjukdom utan namn och har hjälpt mig att acceptera mitt tillstånd. Jag tänkte dela med mig av ett av mina alster, jag hoppas att ni gillar.

Sjukdom utan namn

Jag är barnet, jag är kvinnan.
Jag är fri, jag är fast.
Jag är ful, jag är vacker.
Jag är nykter, jag är full.
Jag är sommar, jag är vinter.

Jag är jag, men vad är du?

Sjukdom utan namn, sjukdom utan namn.
Du är stormen, du är ångest.
Du är mardrömmen, du är mörker.
Du är läskig, du är monster.
Han sa; kom!
Jag sa; död.  

Hoppas att ni gillade min dikt.
Snart kommer Lisen hit och ska hjälpa mig att stänga av ugnen och brandlarmet. Puss!

 

 

 

5 kommentarer | “Min dikt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Christy Walton skriver:

  Hej alla, letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 2. Jessica skriver:

  Hej killar; … Jag är Jessica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress online -blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa tillbaka min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
  Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separering?, Eller vill du ha en kärlekscharm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
  Dr.oduduwa kan också göra följande magiska stava på följande sätt;
  *Ta tillbaka din ex barndomsvän tillbaka
  *Stava för att få dina föräldrar att älska dig mer
  *Kärleksstava för att locka till sig ny kärlekspartner
  *Stava för att få tillbaka din ex -flickvän
  *Stava för att återförena dig med dina barndomsvänner
  *stava för att hitta dina skolvänner för att träffas
  *Stava för att gifta sig snart
  *stava för att få en egen baby utan dröjsmål
  *Magisk stava för att bli berömd, rikedom och rikedom i tidig ålder

  Få gratis online -konsultation nu via:
  Whatsapp; https://wa.link/q5f107
  E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Du kommer att tacka mig senare.
  Jag önskar er alla en trevlig dag och vara lycklig.

 3. เว็บ igoa skriver:

  The best of online gambling websites Online gambling website.
  เว็บ igoal

 4. totosite skriver:

  Of course, your article is good enough, totosite but I thought it would be much better to see professional photos and videos together. There are articles and photos on these topics on my homepage, so please visit and share your opinions.

 5. 토토사이트 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG