Vad vet ni om Avicii?

11:55 30 Apr 2018

Det kanske är för sent att skriva den här texten. Men jag tror att det är många med mig som blev särskilt berörda av att Tim Bergling tog sitt liv. När jag såg dokumentären om Avicii blev jag inte bara illa berörd utan också arg. Hur kunde människor runt omkring honom helt och hållet missa det uppenbara?

Men vad vet vi egentligen om Tim Berglings psykiska problem? Dokumentären gör det klart att han inte var en person som var menad för megakändisskapet. Dessutom verkar han ha haft ett management som inte var i stånd i att bedöma hur det hela påverkade honom. Men vi vet egentligen ganska lite om vad som verkligen försiggick i hans huvud.

Jag tycker att Caroline Ringskog uttryckte det så jävla vasst på Twitter:

Vi människor är rationella kring känslor så länge de inte är våra egna. Vi kan med enkelhet berätta för andra personer vilka beslut de ska ta i relation till sin partner, baserat på vad som är rationellt. Men vi kan aldrig ta de rationella besluten själva. På samma sätt vill vi hitta en logisk förklaring varför Tim Bergling tog sitt liv. Vi tittar på dokumentären och det logiska blir att Tim Berglings vänner och management drev honom till att ta sitt liv.

Men jag tror att mänsklig interaktion är mer komplicerat än så. Vi letar efter tydliga kausala samband i något som är oändligt mycket mer invecklat. Jag vill inte ens föreställa mig stämningen på Tim Berglings begravning.

/Filip

24 kommentarer | “Vad vet ni om Avicii?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Det är inte för sent. Plöjt allt jag kunnat hitta med Tim de senaste timmarna o har ont i kroppen. Det vackra leendet, de snälla ögonen, ödmjukheten. Han var en sån kontrast till all kyla där ute, en så fin själ.

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. jOHANNA skriver:

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är det
   email drogunduspellcaster@gmail.com
   Din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. Thérèse Aldrin skriver:

  Jag har tant ljus i kyrkan for dig Tim i Paris och ber for dig. Det gor
  verkligen ont for oss manga. Vad gjorde de Dina? For upptagna egoistiska for att vaga stotta? Karleken som du visste sa mycket om! Vilka bevis att du gjorde detta? Oklart ! Gud vakar!

 3. Thérèse Aldrin skriver:

  Det d’ar brevet signerat Familjen. Vi kanner igen det manga. Familjen Familjen……Du sade Tim sjalv att du intet fick det stod du trodde du skulle fa !
  Att vara perfectionniste samband till barndomsmonstret du vaxte upp i.
  Varfor skulle NETFLIX lagga ut filmen pa internet?
  Medvetande hur du madde Tim. De rev upp dina sar du holl pa att laka.
  Manga Kan tanka efter och inte normalt acceptabelt. Gud ar med dig Tim💖

 4. Katrine skriver:

  Jag läste en kommentar online av en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar sann kärlek (man att gifta sig), bara två dagar kontaktar hon Dr.Oduduwa spellcaster för att få tillbaka ex-pojkvän med magisk kärleksstavning DrOduduwa eftersom jag har bra positivt Intentioner att saker kommer att fungera för mig också, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar mirakel, tecken och underverk. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här, eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra att få tillbaka sina förlorade kärleksrelationer och ändra brutna äktenskap. Jag hade mycket tur att ha denna Oduduwa e-postadress jag kom över oduduwa email kontakt på en blogginlägg kommentar som detta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). Idag är jag väldigt glad att berätta med glädje till världen … det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en kärleksspell för min räkning för att återställa min före detta make, mitt äktenskap återställs efter så många år av skilsmässa. Jag var gift med Ambrose, min man i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa med alla medel och han blev slutligen skild, vi bröt upp innan 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med fina gåvor av kärlek. Jag älskar min man så mycket och för våra barns skull vill jag ha honom hemma. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att bli dålig längre … jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen Oduduwa gudar använde honom så mycket för att hjälpa mänskligheten. Jag var först med rädsla för tvivel eftersom jag kontaktade några andra spellcasters online för några gånger sedan, men ingen av dem kunde hjälpa mig tills jag kom i kontakt med Dr.Oduduwa email på en blogginläggs kommentar som detta … jag gav honom ett försök och Oduduwa är en man av hans ord, hans Love Stell charmar fungerade perfekt för mitt bästa. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% garanti framgång inom sju dagar av kärleksstavningsprocedurer.
  Dr.Oduduwa har också förmåga och magiska stavningskraften att lösa följande förhållandeproblem;
  * Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
  * Stava charm att skilja din kärlekspartner
  * Kärlek stava charm att locka ny kärlek
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm – BUSINESS STAR
  * avdelningar – SKYDD HÖG
  * förbannelse upplösning
  * andlig rensning
  * Fruktbarhet magi – FRUKTER AV KVINNOR
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  Internet hjälper verkligen mycket med bra information för att ge snabb och brådskande lösning på livsproblem.
  kontakta Dr.Oduduwa via sin personliga adress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 5. Faith skriver:

  Yes i can agree to the fact that some so called Spell Casters are SCAM, because i have fallen a victim few weeks ago because i was so anxious to get my love man Sjostrome back, how do i know that some love-spell caster are scam is this; when you start communicating with them on email or phone WhatsApp number, and there is no evidence that your work is been done either by showing you photos of cross section at their temple during love spelling procedure or you ask the love spell caster to be telling you what to do at your home, love spelling procedure must be practical saying incantation prayers also in your own personal free space at home.
  Dr.Oduduwa love spell caster is real because he will be telling you how to do the love spell on your own at your home free space at night when everyone else is sleeping in your house then Dr.Oduduwa will give you instruction on how to make love spell prayer work on your own without disturbing or asking for more money.
  this is how to differentiate from fake love spell caster and a real good working love spell caster that work good. I discover this myself and it work for me after i say some incantation prayer in my own house, Dr.Oduduwa tell me everything that needed to be done. i carefully followed all his instructions and within the next two days i received a phone call from my ex love man Sjostrome, he returned back to me same week love spell prayer was made. this is very true. i used this opportunity to recommend Dr.Oduduwa love spell channel to everyone seeking for a real love spell caster to bring back ex love partner urgently. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Please note: email communication is best, do not share your personal mobile number with anyone you are not sure of yet.
  thank you all for taking out time to read and i wish you all good-luck and happiness in your love relationship/marriages. god bless you.

 6. fincher david skriver:

  Thanks for posting such a wonderful post for us,
  movie hd apk

 7. Cinema HD skriver:

  Avicii is the best EDM artist. Period.

 8. James skriver:

  I remebered the first time I listened to Wake Me Up and Brother. It totally changed my mind. Avicii will always be missed. cinema hd

 9. Pete skriver:

  I have watched Avicii’s documentary on Youtube and I must say, there are millions of fans but inside, he was all alone and vulnerable. Cyberflix tv

 10. Jennifer Woodward skriver:

  Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek … Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få tillbaka min man med sin erfarenhet och vägledning från honom. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen, och han lovade att aldrig lämna mig och barnen igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag de él och för. Sedan från och med den dagen blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
  nedan – hans kontaktuppgifter …
  E-post: spellcasterogboko@gmail.com

 11. 789betting vip skriver:

  I really like your website. There is a very useful information content. will definitely come again

 12. euphoric skriver:

  I boken ”Tim – biografin om Avicii” får läsarna en ny inblick i den svenska DJ:ns liv. Författaren Måns Mosesson har utöver intervjuer med Tim Berglings släktingar, vänner och kollegor även fått tillgång till 40 000 mejl som han skickat och tagit emot, samt en uppsjö av hans chattkonversationer på olika plattformar.
  listen story at soundcloud to mp3

 13. 192.168.1.1 skriver:

  192.168.1.1 IP address is the most popular and the default host address used to access the admin panel of a router. 192.168.l.l is a widely used private IP address by thousands of router brands around the globe. With which, the administrator can access the settings of their router and do a lot of stuff over there.

 14. MyEnvoyAir skriver:

  You can easily know about the site whose name is MyEnvoyAir. Many people search method to login to this site. This site only allows the authorized login to the portal. You need to have credentials for it.

 15. DalePope skriver:

  Filmen är fortfarande gratis att se på https://techgara.com/tyflex-plus

 16. Thank you for sharing this information. My name is Elanie Luis, and I live in California, USA. I have been working in the cinema industry for the past ten years, and I am aware that some users do not purchase movie tickets for every movie they want to see,

 17. hyi78 skriver:

  Comprare la patente di guida reale e registrata dal nostro sito Web senza scrivere esami o sostenere il test pratico. tutto ciò di cui abbiamo bisogno sono i tuoi dati e saranno registrati nel sistema entro i prossimi otto giorni. La patente di guida deve seguire la stessa procedura di registrazione di quelle rilasciate nelle autoscuole,
  https://patente-italiana.com/

 18. hyi78 skriver:

  Acquista la patente di guida reale e registrata dal nostro sito Web senza scrivere esami o sostenere il test pratico. tutto ciò di cui abbiamo bisogno sono i tuoi dati e saranno registrati nel sistema entro i prossimi otto giorni. La patente di guida deve seguire la stessa procedura di registrazione di quelle rilasciate nelle autoscuole,
  https://patentevera.com/

 19. mlynch skriver:

  När du börjar kommunicera med dem via e-post eller telefon WhatsApp-nummer och de inte ger några bevis för att ditt arbete har utförts – till exempel genom att skicka foton av tvärsnittet av deras tempel under kärleksstavningsproceduren eller genom att svara någon av dina frågor om huruvida kärleksförtrollningen har fungerat eller inte – det är säkert att anta att de försöker dra en snabb. the backrooms
  Dr.Oduduwa är en trollformel som kastar äkta kärlek eftersom han kommer att instruera dig om hur du besvärjar dig själv i ett lugnt, ostört område i ditt hem när alla andra sover, gratis och utan några extra avgifter eller utgifter.

 20. Imelda Diamante skriver:

  Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

 21. norosi2930 skriver:

  According to LCMC Health CEO Greg Feirn, ”The common mission with LCMC Health and Louisiana University to provide world-class clinical care and medical research developments in Southeast Orleans made this alliance a perfect fit.” We are better positioned to make decisions locally that benefit the community as we combine our operations.https://health-care-portal.info/tulane-patient-portal/

  1. Mcdfoodforthought feedback portal wants to know what makes their foodies happy and what does not. The company values honest customer feedback which will be used to raise their store standards in products and services.

   https://mcdfoodforthoughts.info/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg