Bortklippta scener från semestern

3:13 24 Jan 2017

Kära seende utav uppradade bokstäver. Välkomna till min galna värld. Jag är som Gandalf of Alfapet.

Skämt åt sidan, jag är jättedålig på Alfapet, gjorde slut med min förra tjej efter att hon systematiskt krossat mig i nämnda spel. Mitt “liv” var i spillror. Jag ordkonstnären March… Marhc… Markus Berrgren… hade tappat inte bara ansiktet utan hela sablans hjärnkontoret rakt ned på den stinkande heltäckningsmattan och alla skrattade åt mig som inlagda valrossar och man såg den där lilla äckliga pillevippen inni gommen vifta som en flagga en blåsig vårdag.

Åtminstone kändes det så. I verkliga verkligheten gick folk vidare med sina liv och browsade Tinder efter “hot ass” och sa saker som “mer öl?” och “vad trevligt vi har”.

TREVLIGT?!

Jag var inte en människa längre. Jag var en bortklippt statist i otecknade “Scooby Doo 7: Låt mig gissa? Det är den jäveln som har tivolit som är monstret för att skrämma bort alla turister och han hade nog fan lyckats om det inte vore för dom där snokande ungdomarna och DERAS FÖRBANNADE BYRACKA”. Den gick inte ens direkt till dvd. Den släpptes som muralmålning på ett stödboende för blinda pälsallergiker. Kli fick dom.

Jag övervägde ett sånt japanskt hederssjälvmord… vad det nu heter? Murakami? Tame Impala? Anna-Greta Leijon? Det kändes inte jättesmart att åta mig något jag inte ens kunde namnet på och suget minskade avsevärt då jag kom på att det vassaste föremålet i det Berggrenska hemmet var ett paraply. Det skulle ta timmar. Gästerna skulle hinna gå. Och tänk om det regnade imorgon?

Då skulle jag förutom att vara sämst i hela länet på Alfapet också vara död och blöt. Det är en för mycket.

***

Hasse Alfredsson berättade i en intervju att han och hans fru, som jag inte kommer ihåg vad hon heter pga männen skriver historien och jag är blott en läsare, gick upp innan Gud varje morgon, kokade meth… skoja: kokade te, och spelade Alfapet hela förmiddagen. Det var därför han hade lyckats med mästerstycket att vara äldre än dom flesta byggnader och ändå pigg och så pass finurlig att det skrevs böcker om honom.

Trodde han iallafall.

Han kan ju lika gärna bara ha haft tur med vädret.

OM NI FATTAR VAD JAG MENAR!?!?!

Jag förstår faktiskt inte själv vad jag menar. Det är orättvist mot er kära läsare av meningar att belasta er med den bödeln.

***

Jag är på semester på hemlig ort. Det är ingen här som vet vart vi är.

Jag har ingen lust att smäda kändisar. Det kanske jag får igen när jag kommer hem. Det brukar börja som en ilning i benet. Man ligger bakfull av livet och slösurfar på Expressen för att se vilken bevisföring nu GW har rosslat fram på källa feeling. Sen hamnar man på nån artikel om nån med skopor (gräv) fler följare än undertecknad och nån skit denne har hittat på. Ilningar fortplantar sig till orgasmer av medeltida småsinthet i knäleder, rusar i illfart rakt igenom pungkulorna, om man nu har två… låt mig titta efter, japp det var två, och sedan vidare förbi manstuttarna som börjar likna ett par helt ok kvinnotuttar, bådar gott inför eventuella framtida könskorrigeringar, jag tycker man ska byta kön några gånger för att vara på den säkra sidan att man verkligen har fått rätt kropp, sedan upp till huvudet som inte är mycket att skryta med, min hjärna kommer att dissekeras av just ingen alls efter min död, inga köer kommer ringla för att se mitt hjärna i formalin och tur är väl det, visa då hellre kuken. Den har tagit mig till toppen. Den och hårt arbete. Ofta i samarbete.

Väl i huvudet svartnar det. Sen vaknar jag upp tre timmar senare enskilt ansvarig till en publik avrättning av nån stackare som bara ville skriva en bok eller sjunga en sång. Jag själv har inget minne av händelsen och tar givetvis avstånd från alla mina åsikter. Om någon annan vill stå för dom: Varsågod. Har dock svårt att se att någon skulle vara i trängande behov av gamla sunkiga åsikter. Det går ju inflation i åsikter. Varenda en med ögon å öron å tacoshål har dom. Du har ju en åsikt om den här texten. Den skulle jag väldigt gärna vilja köpa av dig för framtida utvärdering.

Hör av dig.

Er oförsiktige Jan Marcus Berrgren…. Berggren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp